Blev træt af 'forfærdelige' dates: Så begyndte hun at stille vildt krav til mænd, der ville date hende

12/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Instagram
En kvinde blev så træt af 'forfærdelige' dates, at hun besluttede sig for at stille et vildt krav til mænd, der ville date hende.

Mest læste i dag

En kvinde, der var blevet træt af 'forfærdelige' dates, besluttede at stille et nyt krav til potentielle bejlere. Hvis de skulle have en chance for at date hende, skulle de skrive et essay på 500 ord om, hvorfor de ville date hende.

Lauren Kempton skrev sit krav på sin profil på datingappen Hinge. Her bad hun alle, der ønskede at date hende, om først at sende hende et essay.

Den 36-årige mor til en havde været single i to år, efter at have brudt med sin partner gennem 10 år. For at slippe for dårlige dates, bad hun mænd om at 'skrive et essay på 500 ord om, hvordan du ikke spilder min tid'.

Egentlig skrev hun det som en joke, men hun endte med at få flere svar. Blandt andet modtog hun et essay fra en mand, der tilmed havde lavet en tilhørende PowerPoint-præsentation.

"Jeg har primært haft dårlige oplevelser med datingapps. Kulturen omkring onlinedating er chokerende," sagde Lauren, der arbejder i en hudplejeklinik, ifølge Mirror.

"Jeg har haft nogle forfærdelige dates, men for det meste er det bare kedeligt. Det er de samme, gamle samtaler."

"Folk synes måske, at det var vildt af mig at bede om et essay, men det var virkelig lidt sjovt. Jeg havde ikke forventet, at nogen ville gøre så stor en indsats."

Hun forklarede også, at det ikke var altid, at hun modtog et essay fra interesserede mænd. Til gengæld var det en fordel, at hun havde gjort det klart, at hun ikke ville spilde sin tid.

"Kravet var anledning til nogle gode samtaler. Det var som at interviewe nogen, fordi jeg allerede havde sagt, at jeg ikke ville spilde tiden," sagde hun.

"Det er en god måde at få folk til at vise deres humoristiske side og bruge lidt tid på at gøre en indsats. Det viser dig, hvem de er, og at de har læst din tekst og forstår din humor."

En mand formåede at sikre sig en date med Lauren, efter at have afgivet flere 'løfter' i sit essay'. Blandt andet kunne han garantere 'hurtigt svar på beskeder'

I sit essay afslørede manden også, at han er tilhænger af at være ærlig.

"Jeg er en stor fan af at vide, hvor jeg har folk. Hvis du kan lide mig, så sig det. Hvis du ikke kan lide mig, så sig det," skrev han.

"Dette vil sikre, at Laurens tid ikke bliver spildt på en date med én, hvor der ikke er nogen gnist. Det fungerer naturligvis begge veje, men fokus i dette essay er på Laurens tid."

Ydermere havde han også vedlagt en PowerPoint-præsentation, hvilket fik Lauren til at acceptere en date. Desværre var det ikke et match mellem de to.

I dag er Lauren fortsat single, men har valgt at tage en pause fra at bruge diverse datingapps.

"Dengang genoprettede det min tro på mænd. Men jeg bruger ikke rigtig datingapps længere," sagde hun.

"Jeg bruger min energi på andre ting, og tænker: 'Hvis det sker, så sker det'. Men at bede om at få et essay, er en god måde at luge ud i ukrudtet på."