Børnemenu vækker opsigt: Går verden rundt

Foto: Shutterstock

Efter et billede af menukortet blev delt på de sociale medier, er billedet gået viralt.

Alle forældre - eller andre, der indimellem har børn med på restaurant - kender som regel retterne på børnemenuen som "Nuggets og pommesfrites", "Spaghetti bolognese" og "Burger". 

De fleste forældre kender også til situationen, hvor det ikke altid er helt nemt at behage familiens mindste - faktisk uanset hvad du bestiller. Og netop dét, har tilsyneladende været inspirationskilde til børnemenuen på en pub i Skotland. 

De har nemlig valgt at døbe retterne på børnemenuen det, som børnene ofte selv siger om retterne. Det skriver Daily Record.

Læs også

Fjerner tæppe i sit nye hjem: Så gør hun en uhyggelig opdagelse

På pubben kan man eksempelvis bestille retterne "Jeg ved det ikke" (I don't know, red.), "Jeg er ikke sulten" (I'm not hugry, red.) og "Jeg vil ikke have det," (I don't want that, red.). 

Det er pubben The Clachmain Inn, tæt ved Mallaig i Skotland, der står bag den særlige og humoristiske børnemenu, der nu er blevet delt tusindvis af gange på de sociale medier.

Tog udgangspunkt i egen erfaring 

Søndag den 13. juni delte en forfatter ved navn Hazel Katherine Larkin billedet af børnemenuen - og siden har det billedet allerede fået over 40.000 likes og 10.000 delinger.

Hos pubben havde man slet ikke forventet den store opmærksomhed. Det er Yvonne Machperson der driver pubben sammen med sin mand Ross og sine to børn. 

Hun er meget overrasket over reaktionerne på menuen, som er blevet delt på de sociale medier. 

Læs også

Rebecca får sit livs chok: Bliver gravid igen, mens hun allerede er gravid

"Vi har bemærket at det har fået en del visninger- og delinger på de sociale medier. Når vi har to små piger på under fem år, så virkede det nærliggende, da det ofte er sådan vores samtaler forløber sig, npr vi er ude at spise sammen. 

Hun fortæller også, at mange forældre har fået et smil på læben over menuen - især når de har kunne bestille derfra. 

 

"Kunderne elsker det især, når de rent faktisk kan bestille fra det, det passer nemlig i de fleste tilfælde.

 

 

"Jeg har sendt den her til så mange forældre" skriver en bruger på Twitter. 

 

Yvonne har også joket med, at en lignende menu kunne blive lavet til kræsne voksne - men hun ønsker ikke at risikere at støde nogetn, forfor har hun fortsat kun lavet børnemenuen med de opfindsomme navne.

 

 

 

 

Læs også