Børnene i skolegården bryder ud i jubel efter læreren gør dette

Foto: @htsgeorgetown/Instagram
Børnene kunne ikke lade være med at hoppe af glæde.

Mest læste i dag

En legeplads fuld af børn brød ud i jubel og begejstring, efter at en lærer havde lavet et utroligt basketballskud fra en imponerende lang afstand.

Selv om skolelærere uden tvivl er geniale, kan de desværre være en kilde til kedsomhed for deres elever, og deres opgave med at videreformidle viden møder nogle gange modstand og uvilje.

Læreren Ms. Fitz i tredje klasse fra Holy Trinity School i Washington, DC, at gøre dagen for hendes elever lidt mere spændende ved at love dem, at de alle ville få en varm chokolade, hvis det lykkedes hende at kaste en basketball i kurven fra den anden ende af legepladsen.

Du kan se videoen herunder:

Optagelser, der er blevet delt flittigt, viser læreren stå i den ene ende af legepladsen, hvor hun altså skal forsøge at kaste en basketball hele vejen i kurven i den anden ende.

Med tilsyneladende meget lille indsats lykkedes det Fitz at ramme, hvilket fik hendes elever til at bryde ud i jubel, mens de bogstaveligt talt hoppede af glæde.

Optagelserne blev delt af skolen, som senere sendte en besked for at sige, at de er "overvældet af de beskeder og kommentarer", de har modtaget.

"Basketballvideoen har bragt lykke til folk over hele verden. Vi føler os velsignet over, at fru Fitz gav os lov til at dele den," skriver de blandt andet i opslaget.

Efter at Fitz' fantastiske skud blev delt, modtog Holy Trinity en række beskeder fra sports folk, der spurgte, om de kunne donere til skolen.

Skolen svarede ved at dele et link til en donationsside, som vil blive brugt til finansiel støtte og stipendier.

Jeg er sikker på, at selv nogle af de bedste basketballspillere ville have svært ved at lave et sådant skud på en så cool måde, og ved at lykkes, er det ikke kun med til at sikre børnene varm kakao, men måske også med til at sprede glæde verden over.

Anbefalet til dig