Boris Johnson indlægges på intensiv med COVID-19

Udland
Den britiske premierminister Boris Johnson er indlagt på intensiv med COVID-19. Foto: Shutterstock
Ifølge britiske medier er premierminister Boris Johnson blevet flyttet til intensiv behandling på grund af en forværring af COVID-19-sygdommen.

Mest læste i dag

I løbet af mandagen blev Boris Johnson endnu mere sug, og tidligt på aftenen blev han flyttet på intensivafdelingen på St. Thomas Hospital i London. Her havde han brug for en respirator for at komme sig over COVID-19.

”I løbet af eftermiddagen er premierministerens tilstand blevet værre. Efter råd fra hans medicinske team er han flyttet til intensivafdelingen på hospitalet,” står det i en erklæring fra regeringen. Udenrigssekretær Dominic Raab skal i Johnsons fravær lede landet, hvor det er nødvendigt.
Regeringen udtalte desuden i erklæringen, at Johnson, 55, modtager "fremragende pleje" og takkede alt personalet for deres hårde arbejde og dedikation.

Allerede den 27. marts meddelte Johnson, at han isolerede sig, fordi han var blevet testet positiv for corona. I går aftes havde han til stadighed symptomer på sygdommen og her til aften måtte han så indlægges på intensiv.

Journalister har tidligere stillet spørgsmålstegn ved, hvor syg Boris Johnson var, det er klart, at Johnson er hårdt ramt af coronavirus. 

Storbritannien er hårdt ramt af coronavirus med over 50.000 bekræftede smittede og mere end 5.000 dødsfald. 

 

Anbefalet til dig