Brians far var udsendt til Syrien: Én dag dukkede han op hos naboen med særlig forespørgsel

14/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Twitter
Brians far var udsendt som soldat til Syrien. Derfor dukkede den lille dreng en dag op hos sin nabo.

Mest læste i dag

De fleste kan huske, at de hjalp deres med forældre med noget i barndommen. Det kunne f.eks. være havearbejde, madlavning eller noget helt tredje.

For rigtig mange børn, var det en hyggelig del af barndommen, når man fik lov til at hjælpe sine forældre.

Sådan havde lille Bryan Kelly det også. Han var nemlig vant til at hjælpe sin far med at klare arbejdet i haven.

Foto: Twitter

Brian og hans far klarede havearbejdet sammen, men var også glade for at lege udenfor. Desværre blev hans far udsendt som soldat til Syrien.

Det medførte, at Brian traf en beslutning. Efter at have set sine naboer, familien Craves, være ude i haven for at lave havearbejde, gik han over til dem, hvor han spurgte, om han måtte hjælpe.

Naboen Dean Craven kunne simpelthen ikke få sig selv til at afvise så sød en anmodning, hvorfor han straks sagde ja til Brian. Det skriver mediet Shareably.

Foto: Twitter

Det var tydeligt, at Brian savnede sin far. At lave noget, som de plejede at lave sammen, hjalp ham dog med at lindre smerten og savnet en smule.

Efterfølgende var Brian i haven for at hjælpe sin nabo hver dag. Dean var glad for, at han kunne give nabodrengen denne mulighed. Han nød også selv tiden sammen med Brian, da han selv er far til tre piger. Derfor var det en fryd for ham at lave disse far/søn-aktiviteter.

Foto: Twitter

Ikke nok med, at de hjalp hinanden med at passe naboens have, så begyndte de tilmed også at spille både golf og basketball sammen.

Molly Cravens, der er en af Deans døtre, fangede en række billeder af Brian, mens han var på besøg. Disse billeder valgte hun at dele på Twitter, hvor rigtig mange tog godt imod dem.

Foto: Twitter

Utallige brugere på det sociale medie roste Deans for sin venlighed, men også lille Brian for sin arbejdsmoral. Det endte endda med, at Mollys opslag på Twitter fik mere end 20.000 likes.

Brians mor var godt klar over, at situationen var midlertidig, men hun var taknemmelig for, at Dean brugte tid sammen med Brain. Hun mente nemlig, at han var positiv rollemodel for ham i den tid, hvor hans var udsendt.