Britisk kvinde redder sin tvillingesøster fra et krokodilleangreb

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
De to søstre var på ferie i Mexico, da en krokodille gik til angreb.

Mest læste i dag

Kong Charles skal for første gang i sin tid som monark uddele Gallantry Medals til civile borgere, der har udvist ekstraordinær tapperhed. 

Blandt de britere som skal modtage en medalje er Georgia Laurie, en kvinde fra Berkshire, der satte sit eget liv på spil for at redde sin søster fra et krokodilleangreb.

Det skriver The Guardian.

Hændelsen fandt sted i juni 2021, da Georgia og hendes tvillingesøster Melissa svømmede i en lagune nær Puerto Escondido, Mexico. 

Da en krokodille angreb Melissa, tøvede Georgia ikke med at slå dyret i hovedet for at befri sin søster. Trods alvorlige skader overlevede begge søstre dette uhyggelige møde.

For sin heltemodige indsats vil Georgia modtage en Gallantry Medal, som en anerkendelse for den tapre handling.

Listen omfatter også Zach Printer, en politibetjent, der konfronterede den bevæbnede gerningsmand Jake Davison i Keyham, Plymouth, uden selv at være bevæbnet. Davison dræbte fem mennesker, før han tog sit eget liv.

En anden betjent, Steven Denniss, er også anerkendt for sin tapperhed. Han blev stukket i benet, mens han på en fridag anholdt en mistænkt for et dobbeltdrab i Louth, Lincolnshire.

Listen inkluderer i alt ni personer, som alle har vist enestående tapperhed i forskellige situationer. 

Anbefalet til dig