Bruden Freya brød sammen i tårer: Når du læser hvad farens gave var, vil du gøre det samme

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den store dag blev pludselig endnu større.

Mest læste i dag

På en hjertevarm bryllupsdag blev bruden, 32-årige Freya Rosati, rørt til tårer af en bevægende hilsen fra sin afdøde far, Philip Hargreaves. En hilsen, som han havde forberedt i ugerne før sin død.


Det skriver Good News Network.

Historien går tilbage til, da Freya var blot 11 år gammel, og hendes far, Philip, tragisk tabte kampen mod kræft i spiserøret i en alder af 53. Trods sorgen over tabet har deres bånd aldrig mistet styrke, og Freya ville ære sin fars minde på hendes bryllupsdag.

Philip udtrykte sin kærlighed og stolthed i et følelsesmættet brev, hvor han skrev:

"Jeg ville ønske, at jeg kunne stå ved siden af dig, den stolteste far i verden, for at lede dig ned ad gangen til den mand, du elsker, og til det næste kapitel i dit liv. I dag er din dag, nyd alt ved den. Grin og græd. Vær glad og selvsikker. Se alt fuldt ud. Så vil I lykkes i jeres liv sammen. Du gav mig nogle af de stolteste øjeblikke i mit liv med din sans for humor, intelligens, forståelse og omsorgsfulde natur. Skift aldrig. Elsker dig for evigt, far."

På bryllupsdagen blev det rørende brev læst op af Freyas mor, Theresa, i stedet for den traditionelle far-tale. Ordene fik alle til stående ovationer og tårer i øjnene.

For at ære sin fars minde inkluderede Freya små stykker af deres 11 år sammen i bryllupsfesten, lige fra musikken til indretningen. Selvom hendes far ikke kunne være til stede i kød og blod, følte hun hans nærvær gennem hvert øjeblik af dagen.

Historien om denne hjertevarme hilsen minder os om, hvor stærk forældres kærlighed kan være, og hvordan den kan fortsætte med at inspirere og berøre os, selv når de ikke er fysisk til stede.

Freya mindes sin far som en "ordentlig kriger," en mand, der aldrig klagede, selv når han stod over for livets mest vanskelige udfordringer. Hans hilsen vil for evigt blive husket som et rørende højdepunkt på hendes store dag.

Anbefalet til dig