Brutale kænguru-drab: Nu er lille Rafiki forældreløs

21/07/2020

Sarah Steenfeldt

Dette er ikke Rafiki, men blot en anden lille sød kænguru-unge som ligner. Foto: Shutterstock.com
Inden for kort tid er hele fire kænguruer blevet dræbt på brutal vis, i det vestlige Australien.

Mest læste i dag

Myndighederne i Braham i Perth som ligger i det vestlige Australien, arbejder lige nu på højtryk, for at finde den eller de ansvarlige for flere voldsomme drab på kænguruer i området. 

Kænguruerne bliver dræbt med bue og pil. Første angreb dræbte to kænguruer med jagtpile - og allerede 10 dage senere var det galt igen, det skriver 7News.com.au. 

Det var et grimt syn som mødte dyrelivs-myndighederne på en mark i Braham, hvor de fandt to voksne kænguruer som lå på jorden med pile stikkende ud fra kroppen. Faktisk var de to kænguruer endnu ikke døde af deres voldsomme kvæstelser og de havde forsøgt at hoppe rundt, efter at de var blevet ramt. 

Desværre stod de ikke til at redde og dyrelivs-myndighederne måtte derfor aflive dem. 

De to kænguruer havde en lille unge, på blot fem måneder. Den overlevede det voldsomme angreb på forældrene - men han havde ikke overlevet længe, hvis ikke de havde fundet ham. 

Havde ikke forventet at det ville gentage sig

Nu har den lille forældreløse kænguru-unge fået navnet Rafiki og bliver passet godt på, af Wildlife Care WA, som er et dyrecenter.

Institut for Biodiversitet, Bevaring og Attraktioner har iværksat en undersøgelse af de seneste angreb, for at finde de ansvarlige.

Wildlife Care WA-frivillig Lyn Manuel fortalte 7News Perth, at de er chokeret og triste over at se nogen gå rundt i området med en bue og dræbe disse ikoniske dyr.

”Jeg tænkte ikke et øjeblik på, at jeg 10 dage senere skulle sidde her med yderligere to kænguruer, der er blevet angrebet af nogen med bue og pil” fortalte hun.

Det er stadig uvist om om de to angreb hænger sammen, da det er ikke samme slags pile, som er brugt til de to angreb. 

 

 

Anbefalet til dig