Brud besvimer under eget bryllup: Derefter går det HELT galt

Foto: TikTok
En 22-årig brud besvimede, hvorefter hun kastede op og fik til en gave fra sin nevø - i form af afføring.

Mest læste i dag

En uheldig brud besvimede på sin brudgom, inden hendes nevø afleverede en lille 'høm-høm' på hendes brudekjole, mens hun kastede op.

22-årige Hollee Lynnea-Kolenda Darnell fra Minneapolis i Minnesota, blev for nylig gift med sin mand, Jackson, ved en ceremoni i Florida.

Selvom dagen startede godt, blev hun pludselig ramt af sygdom, hvilket fik hende til at besvime i hendes bekymrede brudgoms arme midt under vielsen. Det skriver Mirror.

I en video, der er blevet delt på det sociale medie TikTok, kan man høre hendes bekymrede brudgom spørge, om hun er okay.

Foto: TikTok

Hollee, der er iført en nydelig hvid brudekjole, ryster på hovedet og snubler hen til kanten af lysthuset, hvorefter hun kastet op ud over siden.

"Jeg blev ved med at prøve at fortælle min mand, at jeg ikke havde det godt, og han troede, at jeg lavede sjov," skriver hun i teksten til videoklippet, der er gået viralt.

Optagelserne sluttede der, men bruden fortæller, at det ikke var alt, hvad der skete ved brylluppet.

"Min lille nevø besørgede på min kjole lige efter, men jeg brækkede mig," skriver hun.

I en opfølgende video fortæller hun, at hun ikke havde spist eller drukket nok vand i løbet af den store dag, hvilket resulterede i, at hun var 'virkelig dehydreret'.

"Det var også i Florida, og det var så varmt og fugtigt den dag. Vi var drivvåde. Det var så varmt," fortæller hun, og fortsætter:

"Jeg er også tilbøjelig til at besvime. Min læge siger, at jeg har lavt blodtryk og mangel på jern. Jeg var vist dømt fra starten."

"Jeg kastede ikke særlig meget op, da der ikke var noget i min mave. Så det var ikke det grimme, grimme opkast," siger hun.

"Min søster havde en vifte på min lille nevø. Hun kom hen for at sætte den vifte på mig, og da hun holder min nevø, begynder han at besørge. Og det går ned af hendes arm og ned på min kjole."

Foto: TikTok

Parret var allerede blevet juridisk gift et par timer inden den udendørs ceremoni, som var en lille sammenkomst med nære venner og familie.

Deres bryllupsrejse gik til New York umiddelbart efter bryllupsceremonien. Her lykkedes det parret at få tage nogle flotte bryllupsbilleder - og heldigvis nåede de at få kjolen sendt til rens inden.

"Nu har jeg en historie at fortælle til min nevøs bryllup en dag," siger hun.

Anbefalet til dig