Brylluppet skulle være den lykkeligste dag i deres liv: Ved alteret chokerer bruden alle

19/11/22 07:32

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Brylluppet blev langt fra den dag hun havde forventet.

Dagen skulle have været en af de mest lykkelige i hendes liv. Sådan blev det ikke - men det blev bestemt en dag, som hverken bruden, gæsterne eller brudgommen nogensinde glemmer.

Aftenen før at Casey skulle sige ja til sin kommende mand Alex, fik hun pludselig en lang række sms'er - og de vendte alt på hovedet.

Casey og Alex havde dannet par i seks år og nu skulle de giftes. Både familie og venner kom fra nær og fjern for at fejre parret.

På bloggen 'Body and Soul' som hører under det Australske News.com fortæller Casey brylluppet - eller rettere - det der aldrig blev til et bryllup.

Casey brugte den sidste aften inden brylluppet sammen med sin flere af sine nærmeste veninder. De hyggede sig på et hotel, da flere sms'er pludselige tikkede ind på Caseys telefon. 

Sms'erne var fra et nummer Casey ikke kendte, og i dem var en lang rækkede screenshots af sms'er mellem Alex telefon og en fremmed kvinde. I den sidste sms stod der "Jeg ville ikke gifte mig med ham. Vil du?"

Det stod klart og tydeligt for Casey at Alex havde været hende utro. Samtalerne gik flere måneder tilbage og den anden kvinde kunne også sende flere billeder af hende og Alex sammen.

Casey var ikke et sekund i tvivl om at sms'erne var ægte - og pludselig stod hun overfor en stor beslutning. Hvad gjorde hun nu? Hvad med brylluppet?

Hendes veninder mente hun skulle ringe til Alex med det samme og aflyse brylluppet. Men med mange venner og familiemedlemmer der allerede var rejst langt for at deltage i den store dag, kunne Casey ikke få sig selv til blot at aflyse. 

Hele natten lå Casey vågen og om morgenen havde hun besluttet sig for hvad der skulle ske.

Nægtede at aflyse

"Jeg ville fortsætte med brylluppet som forventet og afsløre ham foran vores venner og familie," fortlæller Casey og fortsætter:

"Jeg gik op af kirkegulvet med blytunge fødder. Min drømme kjole var nu blot et kostume. Han (Alex, red.) så mit ansigt og vidste at jeg ikke var en ekstatisk kvinde på sin bryllupsdag, men han havde ingen ide om hvad der var på vej. Jeg nåede alteret, tog en dyb indånding og vendte mig mod vores venner og familie og fortalte sandheden om Alex," fortæller Casey.

Casey fortæller at alle var i chok. Alex forsøgte straks at tage Casey i hånden, men i stedet lagde Casey sin brudebuket og fandt sin telefon - herfra læste hun sms'ernes indhold op.

Til sidst sagde Casey:

"Jeg elsker jer alle og selvom det her er forfærdeligt, så er jeg glad for i alle er her. Der bliver ikke noget bryllup i dag. I stedet skal vi fejre ærlighed, ægte kærlighed og at følge ens hjerte."

Efter hendes afsløring var der stilhed, som efterfølgende blev afbrudt af en klapsalve. Alex forlod hurtigt stedet, mens Casey havde en stor fest med sine venner og familie.

"Det var bestemt ikke det bryllup jeg havde planlangt, men det var et brag af en fest," fortæller hun.