Buckingham Palace bekræfter tragisk nyhed: Han er død

27/02/2024

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Han blev fundet død på en adresse i Gloucestershire søndag aften.

Mest læste i dag

Buckingham Palace har netop bekræftet en forfærdelig nyhed.

Det britiske kongehus er nemlig blevet ramt af en stor tragedie, da Thomas Kingston, der er gift med Lady Gabriella Windsor, for lidt siden blev fundet død.

Han blev kun 45 år, skriver Daily Mail.

"Det er med den største sorg, at vi meddeler, at Thomas Kingston er død, vores elskede mand, søn og bror," fremgår det af en udtalelse, som Buckingham Palace har udsendt for familien.

"Tom var en exceptionel mand, der lyste livet op for dem nær ham. Hans død kommer som et chok for hele familien, og vi beder om, at I respekterer vores privatliv, mens vi sørger over hans død."

Daily Mail kan videre berette, at Thomas Kingston blev fundet død på en adresse i Gloucestershire, men at der ikke skulle være nogen mistænkelige forhold forbundet med hans død.

Gabriella Windsor, der er datter af dronning Elizabeths fætter Prince Michael of Kent, er nr. 56 til den britiske trone, og kong Charles og dronning Camilla har sendt deres kondolencer:

"Deres Majestæter sender deres mest dybfølte tanker og bønner til Gabriella og Kingston-familien," kommer det i en udtalelse fra Buckingham Palace.

Nyheder24 følger sagen.

Anbefalet til dig