Burger King bekræfter helt nyt tiltag: Sker i næste uge

22/3/22 13:21

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu lancerer Burger King et helt nyt tiltag.

Kødfrie måltider har vundet mere og mere frem - det ses både i restaurationsbranchen og i de private hjem.

Også det kødfri alternativ har fundet vej til fastfood-restauranter - som eksempelvis McDonald's. 

Nu lancerer Burger King et helt nyt tiltag, i den kødfri genre. 

Burger King åbner nemlig sin første helt veganske restaurant i næste uge - og serverer plantebaserede versioner af dens mest berømte retter.

Den amerikanske kæde vil ikke servere kød i sin Leicester Square flagskibsrestaurant i London fra 14. marts til 10. april som en del af en måneds lang overtagelse.

Det skriver mediet Daily Mail.

Restauranten som også har gennemgået en redesign-transformation, vil fremvise Burger Kings fulde menu af de klassiske favoritter - bare uden kød.

Både nyt og 'gammelt' på menukortet

Udover nye retter som Plant-based Whopper og Vegan Royale, vil kunder også kunne prøve en eksklusiv menu af over 15 banebrydende nye varer.

Af nyheder er en 'Cheese & Bacon'-burger sat til at være kronen på værket på restaurantens innovative nye menu, med en plantebaseret Bacon Double Cheese XL og Vegan Cheese & Bacon Royale, der lanceres for første gang nogensinde, og dermed erstatter de normalt kødfyldte Bacon Double XL og Chicken Royale Bacon & Cheese.

Andre muligheder på vej til den kødfrie restaurant inkluderer Vegan Nugget Burger, en plantebaseret Double Cheeseburger, Plantebaseret Cheese & Bacon Whopper, samt sides såsom Vegan Chilli Cheese Bites.

Den nyligt lancerede plantebaserede og veganske Katsu-serie, der kun er tilgængelig i en begrænset periode, vil også være tilgængelig i restauranten.

Fastfood-kæden har sagt, at man vil holde øje med de mest populære varer på menuen med henblik på at gøre nogle af dem nationalt tilgængelige i fremtiden.

Burger King har åbnet den kødfrie restaurant for at tilbyde et bredere og bedre valg for både veganere, vegetarer, flexitarianere og kødspisere, og følger mange års udvikling sammen med Vegan Society for at garantere, at den kødfrie menu matcher den samme ikoniske flammegrillet smag fra normale Burger King-retter.

Den nye kødfri restaurant vil kun være åben i en måned, hvilket betyder, at burgerfans skal skynde sig for at prøve den nye menu.