Burger King fejrer skift til sommertid: Her giver kæden gratis mad til alle medlemmer

Af: Mie M.B

|

08/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er et forskelligt gratis tilbud hele ugen

Mest læste i dag

I anledning af at vi snart skifter til sommertid, tilbyder Burger King i USA sine medlemskunder en uge fyldt med fristende morgenmadsgodbidder helt gratis. Dette tiltag, der løber fra søndag, markerer fastfood-kædens generøse gestus over for sine loyalitetsmedlemmer, hvor de hver dag kan se frem til et nyt tilbud. Det skriver Daily Express US.

Ugen sparkes i gang søndag den 10. marts, hvor kunder ved køb for mindst $1 belønnes med en croissan'wich – en morgenmadssandwich med saftig pølse, bacon eller skinke og æg, toppet med amerikansk ost, alt sammen klemt ind i en smørblød croissant.

Hvis søde sager frister mere, byder mandagen på fem lækre stykker fransk toast helt gratis, mens tirsdagen kvitterer med en forfriskende flaske Simply appelsinjuice ved ethvert køb på $1.

Midtvejs i ugen, onsdag, kan kunder med et minimalt køb på $1 tage en stor portion hash browns med sig, som en ekstra morgenmadssnack.

Torsdag den 14. marts tager en afstikker fra morgenmadstemaet for at fejre Pi-dagen (3/14), hvor en Hershey's sundae pie bliver dagens højdepunkt ved ethvert køb på mindst $3.14.

Fredagen byder på en kaffe-date, der med sikkerhed vil vække de søvnige sjæle – en stor vaniljeis-kaffe gratis ved køb for $1, mens lørdag den 16. marts afslutter ugen med et brag, hvor en lækker pølsebiscuit bliver dagens gave ved køb på $1 eller mere.

I denne festlige anledning minder Burger King også om deres nyeste tilføjelse til menuen: Candied Bacon Whopper, der med sin unikke kandiserede bacon tilføjer et innovativt twist til den klassiske Whopper-burger.

Det står ikke oplyst på Burger Kings hjemmeside om hvorvidt en lignende kampagne afholdes i Danmark.

Anbefalet til dig