Burger King-manageren Christine gjorde det utilgivelige: Nu er hun varetægtsfængslet

21/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Hun gjorde det, hun bare ikke måtte gøre.

Mest læste i dag

En mørk sky hænger over Burger King, da en af deres egne medarbejdere er blevet indblandet i en bizar hændelse, der har rystet både kunder og medarbejdere i deres kerne.

Hændelsen blev anmeldt den 9. juli, da politiet blev kaldt til restauranten på grund af uroligheder.

Da politiet ankom, så de to kunder på henholdsvis 37 og 39 år, der både skreg og truede restaurantpersonalet. 

De to kunder havde observeret en Burger King-manager gøre noget, som de ikke ville finde sig i, og de to kunder ville derfor ikke falde til ro. 

Det resulterede i, at de blev anholdt for ordensforstyrrelse. Sådan skriver The Mirror.

Kort efter kom det dog frem, hvorfor de to kunder havde været helt oppe i det røde felt, og årsagen førte til at Burger King-manageren blev arresteret.

Burger Kings hovedkontor havde krøbet til korset og indrømmet, at Burger King-manageren havde taget pomfritter op fra skraldespanden og smidt dem sammen med de frisklavede pomfritter.

Dette førte til, at der blev udstedt en arrestordre mod manageren, Jaime Christine Major, der nu risikerer op til 20 års fængsel, hvis hun bliver kendt skyldig.

En talsperson for Burger King udtalte, at påstandene ikke stemmer overens med mærkets forpligtelse til kvalitetsmad og service, og at de samarbejder med lokale myndigheder for at træffe passende tiltag.

Jamie Christine Major, er blevet pålagt en kaution på mere end 130.000 kroner og forbliver i varetægtsfængsel i Union County Detention Center, indtil retssagen fortsætter.

Anbefalet til dig