Charlie Sheens datter smider tøjet og viser nye forlygter frem

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sami Sheen, der er datter af Charlie Sheen og Denise Richards, har smidt tøjet og vist sine nye forlygter frem.

Mest læste i dag

Charlie Sheen og Denise Richards' datter Sami Sheen har investeret i et sæt nye forlygter. Dem har hun ikke lyst til at holde for sig selv, hvorfor hun har valgt at dele ud af dem på de sociale medier.

Derfor har hun delt en række billeder, hvor hun viser dem frem. Hun har også delt et billede, hvor hun ligger ved en pool iført en hvid bikini. Ifølge Daily Star har hun fået selskab af sin kæreste Valzar Liev ved poolen.

Selvom hendes ansigt er skjult på det ene af billederne, så har hun vist resultatet af sin brystforstørrende operation frem til sine 158.000 følgere på det sociale medie.

Billederne er taget på Hawaii, hvor hun ankom i sidste weekend, hvor hun også delte et billede fra sit hotelværelse. Sammen med dette billede har hun også delt et link til sin side med voksenindhold med teksten: 'Klik ikke på dette'.

Hun har også valgt at forkæle sin følgere med et billede af sin bagdel, hvilket der bestemt er blevet taget godt imod hos hendes følgere.

Foto: Instagram

Ifølge Daily Star er hendes mor ikke fan af det faktum, at Sami har besluttet sig for at få lavet sine bryster større. Selvom hun blev advaret mod at gøre dette, besluttede hun sig for at gøre det alligevel.

"Der blev lavet sjov med mig som teenager, fordi mine bryster var myggestik. Jeg fik dem lavet i samme alder, som Sami ønsker at få dem lavet," sagde Denise.

"Jeg prøver at tale hende fra det. Grunden til, at jeg fik dem ud (hendes implantater, red.) er, at jeg ikke vidste, hvor giftige de er, da jeg var 19. Og det er ikke en nem operation. Det er smertefuldt!"

Foto: Instagram

I kommentarsporet er det også tydeligt at se, at det ikke er alle hendes følgere, der mener, at det er en god idé.

Da hun offentliggjorde, at hun havde fået lavet sine bryster, begyndte det at strømme ind med kommentarer på de sociale medier. Blandt andet har flere personer spurgt, 'hvorfor hun ville gøre sådan noget?'.

Nogle har skrevet, at hun bliver 'nødt til at få dem lavet om hvert tiende år', mens andre blot har valgt at komplimentere hende for den nye barm.

Foto: Instagram

Sami har tidligere udtalt, at der var en helt særlig grund til, at hun fik lavet sin barm større. Hun mente nemlig, at det vil gøre dette lettere for hende at sælge pikant indhold på nettet.

"Jeg var 10 år gammel og tænkte: 'Jeg kan ikke vente med at få store bryster som min mor'. Alle mine venner fik bryster, og jeg tænkte bare: 'Hvornår er det min tur?'. Jeg fyldte altid min bh med sokker og sådan noget," sagde hun til Bustle.

Om det rent faktisk har resulteret i, at hun sælger mere voksenindhold, har hun ikke meldt noget ud om.

Anbefalet til dig