Chok efter køb i Aldi: Fik langt mere end hun betalte for

Foto: Shutterstock.com

En mor fik mere med i sit køb i Aldi, end hun havde regnet med.

Da kvinden en dag købte en pakke tøjklemmer i supermarkedet Aldi, var der ikke noget der ved første øjekast afslørede at pakken indeholdt mere end blot tøjklemmer. Da hun åbnede pakken og tog klemmerne ud, så hun at der stod en besked skrevet på pappet i pakken. Det skriver Daily Star.

Her stod der et navn og andre nødvendige oplysninger, for at kontakte en indsat i fængslet. Sammen med oplysningerne stod teksten “skriv til mig”.

Tøjklemmerne var tilsyneladende blevet pakket af en indsat, som ønskede sig en penneven. 

Den indsatte sidder i fængslet Mobilong-fængslet i det sydlige Australien, nær byen Murray Bridge. Fængslet har kun mandlige indsatte og har plads til 327 indsatte.

Det er gavnligt for indsatte at skrive breve

Den australske kvinde var noget forbavset over den skjule besked og delte straks et billede af den på Facebook.

Hun spurgte i samme ombæring om flere mon havde oplevet at modtage sådan en besked. Kommentarerne til opslaget strømmede ind - der var dog umiddelbart ikke andre der meldte om også, at have modtaget den skjulte besked.

Privatfoto

“Han har tusindvis af pennevenner inden dagen er omme,” skrev en til opslaget.

“Er klemmerne pakket af fanger?” Skrev en anden til opslaget. 

De australske fængselsmyndigheder udtaler at det er gavnligt for de indsatte at skrive breve.

De opfordrer derfor fangerne til at vedligeholde deres kontakt til venner og familie, mens de sidder inde - både i telefon, breve og ved besøg. Men de opfordrer ikke til at de indsatte skaffer sig pennevenner med kreative påfund. 

Årsagen til at den regelmæssige kontakt til folk uden for fængslet er god for de indsatte er, at de nemmere holder sig på den rigtige side af loven når de kommer ud igen - ligesom at de generelt klarer sig bedre når de bliver løsladt.

Desuden vil myndighederne sørge for at en hændelse som denne ikke gentager sig. De er stolte over deres samarbejde mellem de indsatte og firmaet Hegs Pegs, som står bag de tøjklemmer, som den indsatte pakkede.