Chokerende tal: Her indlægges coronapatienter hvert 30. sekund

17/1/21 18:04

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Hele verden er hårdt ramt af coronavirussen. Nogle steder er de dog hårdere ramt, end andre. Særligt i England er de ekstremt hårdt ramt af coronavirus.

Rundt omkring på hospitalerne i England bliver der lige ny indlagt en ny patient med coronavirus hvert 30. sekund. Det skriver det engelske medie Daily Mail.

De skriver også, at det ikke kun er ældre borgere, der er ramte, og bliver indlagt på hospitalerne med coronavirus. 

Sir Simon Stevens, der er chef for The National Health Service, kan nemlig fortælle, at intet mindre end 25 procent af tilfældene er personer, der er under 55 år. 

Desuden tiløjer han også, at der er nok nye tilfælde i England til, at det faktisk kan lade sig gøre at fylde et nyt hospital hver morgen. Siden den 24. december er der blevet indlagt intet mindre end 15.000 personer på landets hospitaler. 

Derfor bør der heller ikke herske nogen tvivl om, at Sir Simon Stevens er meget klar i mælet, når han skal sætte ord på, hvor slem en situation, de står i, i England. 

"Realiteterne er meget klare, og jeg vil ikke tale dem ned. Hospitalerne er under et ekstremt pres, og det samme er personalet de forskellige steder," lød det fra Sir Simon Stevens, da han talte med Daily Mail. 

Det var dog ikke kun negative nyheder, der kom fra chefen for The National Health Service. Han kunne nemlig også dele nogle gode nyheder. Han kunne nemlig fortælle om, at de vil forsøge at vaccinere 24 timer i døgnet i løbet af de næste 10 dage. 

Ydermere vil der også blive åbnet hele 10 nye centre i England, hvor borgerne i landet kan komme forbi og blive vaccineret mod coronavirus.

The National Health Service har et stort fokus på at vaccinere i et højt tempo. Lørdag blev intet mindre end 250.000 englændere vaccineret ifølge Daily Mail.