Chokerer verden: Nybagte forældre på kun 11 og 14 år

17/08/2020

Sarah Steenfeldt

Darya og Ivan. Foto: Instagram
Parret gik viralt, da de på russisk tv offentliggjorde deres forhold og ikke mindst annoncerede graviditeten.

Mest læste i dag

Det er ikke så usædvanligt at annoncere at man er kærester, heller ikke selvom man ikke er særlig gamle - som regel dækker disse annonceringer over uskyldige og meget lidt seriøse forhold. For dette par var sagen dog en helt anden.

Da kæresteparret bragte deres store nyhed var de kun henholdsvis 10 og 13 år gamle. I dag er den nybagte mor Darya fyldt 14 år og Ivan er blevet 11 år. 

Den unge mor fødte en lille pige i weekenden, det oplyser News.com. Det var Darya selv, som fortalte om at hun nu havde født en lille pige, via sin Instagram-profil. 

“Så skete det, jeg har født en pige klokken 10. Det var hårdt. Jeg fortæller alting senere, nu skal jeg hvile mig,” skrev hun til de over 150.000 Instagram-følgere. 

Turde ikke sige sandheden

Da parret i sin tid annoncerede graviditeten, var der mange som spekulerede i om det nu virkelig kunne passe at det var den kun 10-årige Ivan der var far til barnet. Parret fastholdt i en tid at det var Ivan der var faren, men det viste sig nu at det ikke var helt rigtigt.

Det var sandt at det ikke var Ivan som var far til barnet, men derimod en 15-årig dreng som havde voldtaget Darya og gjort hende gravid. Hvilket den unge pige ikke turde fortælle i sandheden omkring i første omgang - men nu er det dog kommet frem.

At Ivan ikke er biologisk far, har dog ikke holdt ham fra at love Darya at opfostre barnet sammen med hende. 

Om det ender sådan, er dog stadig uvist. Ivan havde ikke lov til at være til stede under fødslen af den lille pige og den nybagte mor har i et tidligere opslag på Instagram fortalt at Ivans rolle endnu ikke er helt fastlagt.

“Vi bor ikke sammen, men han overnatter ind i mellem. Når han bliver 16 år, vil han træde ind i rollen som far, men det kommer også til at afhænge af, hvordan alting går i mellem os.” Fortæller hun. 

Herunder kan du se højgravide Darya i et opslag fra hendes Instagram-profil.

 

 

Anbefalet til dig