Chokeret Pamela Anderson sender bøn til Mette Frederiksen

02/12/20 07:30

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Verdensstjernen Pamela Anderson har taget kontakt til Danmarks statsminister i et helt særligt ærinde.

De sidste par uger er de fleste danskere formentligt blevet langt klogere på minkavl. 

Siden regeringen traf beslutningen om masseaflivning af de danske mink, så har mink-skandalen - som sagen bliver kaldt - fyldt det meste. Ikke kun her til lands, men den spegede sag har også trukket store overskrifter i internationale medier. 

Nu er den også nået helt over på den anden side af Atlanterhavet.

Det fortæller Ekstra Bladet, der er kommet i besiddelse af et brev, som den tidligere Baywatch-skuespiller, Pamela Anderson, har sendt til den danske statsminister Mette Frederiksen (S).

Bønfalder Mette

Pamela Anderson er blandt andet kendt for at have et stort dyrehjerte. Derfor er hun også æresdirektør i den amerikanske dyreværnsorganisation PETA.

Det er i denne egenskab, at skuespilleren tager kontakt til Mette Frederiksen. Det skriver hun i brevet. 

"Ligesom mange andre mennesker verden rnudt var jeg chokeret, da jeg hørte, at en ny muteret udgave af coronavirus - der kunne have "store konsekvenser verden over", som du (Mette Frederiksen, red.) pointerede - er blevet fundet på minkfarme i Danmark og at mutationen har smittet adskillige mennesker,"

skriver Pamela Anderson, inden hun fortsætter:

"Ingen har brug for minkpelse - på nær de dyr, der er født med det. Det er tid til at handle. Please, for alles skyld, forbyd de onde og farlige pelsfarme," afslutter verdensstjernen brevet.