Chokeret Pamela Anderson sender bøn til Mette Frederiksen

Foto: Shutterstock

Verdensstjernen Pamela Anderson har taget kontakt til Danmarks statsminister i et helt særligt ærinde.

De sidste par uger er de fleste danskere formentligt blevet langt klogere på minkavl. 

Siden regeringen traf beslutningen om masseaflivning af de danske mink, så har mink-skandalen - som sagen bliver kaldt - fyldt det meste. Ikke kun her til lands, men den spegede sag har også trukket store overskrifter i internationale medier. 

Nu er den også nået helt over på den anden side af Atlanterhavet.

Det fortæller Ekstra Bladet, der er kommet i besiddelse af et brev, som den tidligere Baywatch-skuespiller, Pamela Anderson, har sendt til den danske statsminister Mette Frederiksen (S).

Læs også

Mange bilister begår samme fejl: Hverken lovligt eller betryggende

Bønfalder Mette

Pamela Anderson er blandt andet kendt for at have et stort dyrehjerte. Derfor er hun også æresdirektør i den amerikanske dyreværnsorganisation PETA.

Det er i denne egenskab, at skuespilleren tager kontakt til Mette Frederiksen. Det skriver hun i brevet. 

"Ligesom mange andre mennesker verden rnudt var jeg chokeret, da jeg hørte, at en ny muteret udgave af coronavirus - der kunne have "store konsekvenser verden over", som du (Mette Frederiksen, red.) pointerede - er blevet fundet på minkfarme i Danmark og at mutationen har smittet adskillige mennesker,"

skriver Pamela Anderson, inden hun fortsætter:

"Ingen har brug for minkpelse - på nær de dyr, der er født med det. Det er tid til at handle. Please, for alles skyld, forbyd de onde og farlige pelsfarme," afslutter verdensstjernen brevet. 

Læs også

Nu siger dronning Margrethe farvel

 

 

 

Læs også