Christina på 23 år har 11 børn med rig ægtemand: 'Jeg vil have mange flere'

02/10/22 09:49

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
23-årige Christina Ozturk har 11 børn, men hun har kun født ét af dem.

Den 23-årige Christina Ozturk bor sammen med hotelejer og millioner, Galip Ozturk, i byen Batumi i Georgien, hvor brugen af rugemødre er lovligt. 

Dette har medført, at de har fået ti babyer fra rugemødre, og så har Christina selv født et.

De har tidligere skrevet, at de ønsker 105 børn, men de har senere indrømmet, at dette blot var en joke. De joker dog ikke, når det kommer til rugemødrene, som skal underskrive papirer samt rådgives under forløbet, inden de føder barnet, som genetisk kommer fra Galip og Christina.

Det skriver Mirror.

Foto: Privat

Foto: Privat

Den unge mor, som oprindeligt kommer fra Moskva, Rusland, var enlig mor. Hun mødte dog Galip og fortæller, at det var kærlighed ved første blik. 

"Han var min guide, mentor og prins i én," siger hun. 

Galip fortæller ligeså, at det var kærlighed ved første blik for hans vedkommende. 

"Hun er så nem at være sammen med. Hun smiler hele tiden, og på samme tid er hun meget sky og mysteriøs. Hun var den slag kvinde, som jeg ville have som kone. Hun var en usleben diamont med et rent hjerte," fortæller Galip. 

Det gik hurtigt for de to turtelduer efter deres første møde. Christina, sammen med sin datter, flyttede til Batumi for at bo sammen med sin nyfundne kærlighed.

Foto: Privat

Foto: Privat

Der er flere, der kommer med kommentarer om aldersforskellen mellem de to, men hun fortæller, at det ikke kan mærkes. Christina fortæller ligeså, at også Galip ønskede en stor familie, selvom han allerede havde en datter, som dog er voksen. 

De blev derfor enige om, at de ville have så mange børn, som overhovedet muligt. De var ambitiøse, og de kom hurtigt frem til, at de havde brug for hjælp med deres projekt. De valgte derfor at undersøge muligheden for brug af rugemødre, hvilket koster omkring 60.000 kroner.

"Genetisk, så er det vores børn, men de er blevet båret af rugemødre. Jeg ved ikke, hvor mange, vi ender med at have, men vi stopper i hvert fald ikke her. Vi har bare ikke været klar til at snakke om et endeligt nummer. Det tager vi til den tid," fortæller Christina.

Foto: Privat

Foto: Privat

Hun indrømmer, at hun ikke havde regnet med, at det ville være så svært at styre så stor en familie, men hun var allerede inden sit første barn kommet frem til, at hun ville have et nyt barn hvert år.

De fortæller slutteligt, at de kun har haft problemer med én rugemor, som havde svært ved at slippe babyen. Hun havde dog ingen rettigheder til at beholde babyen, hvorfor Christina og Galip hurtigt fik deres baby med hjem.