Christina rejser 1500 kilometer for at forene sin søn med en helt særlig kat: I dag er de uadskillelige

Foto: Privat/ Instagram MaddenandMoon

Christina er ikke i tvivl om, at hendes søn og katten Moon er skabt for hinanden.

Det kan være svært at skille sig ud - især når man er barn. Nogle mennesker fødes med helt unikke kendetegn og selvom mange senere i livet ser det som en styrke, så kan det være svært at skille sig ud fra kammeraterne når man er mindre,

Det ved Madden Humphreys alt om. Han er nemlig født med helt særlige og unikke kendetegn. Det skriver Newsner

Han er født med læbe-ganespalte som naturligvis allerede blev opereret ved fødslen og heterokromi, der betyder at hans øjne har to forskellige farver. Derfor har han også oplevet en del drillerier og mobning i skolen, men det har dog ikke slået den syv-årige dreng ud. 

Hans mor Christina Madden kom med i en Facebook-gruppe for forældre til børn med læbe- og ganespalte. Her kunne forældrene sparre med hinanden omkring, hvordan man takler problemer og børnenes følelser, når de har det svært. 

En dag blev der talt om en kat i Facebook-gruppen - men ikke en hvilken som helst kat. Det var nemlig en helt særlig kat, der ligesom Madden var født med to forskellige farver øjne, det venstre var blå og det højre var grønt - præcis ligesom Maddens øjne.

Da Christina så billedet af katten var hun ikke et sekund i tvivl - Madden blev nødt til at møde sin "tvillingekat". 

Foto: Privat/ Instagram Maddenandmoon

Venner, familie og fremmede gjorde det muligt 

Det var dog ikke "bare sådan lige" at komme til, for katten boede over 1500 kilometer væk fra familien og havde ikke pengene til at rejse afsted. Men det kom der imidlertid hurtigt en løsning på, for familie, venner og endda fremmede henvendte sig til Christina og hjalp med penge, så Maddens store ønske om at møde katten kunne blive opfyldt.

Læs også

På vej på ferie og uvidende om graviditet: Pludselig føder hun

Derfor gik der ikke længe før familien kunne køre fra Oklahoma til Minnesota, for at møde og adoptere Katten, som af Madden fik navnet Moon.

De to fik med det samme et helt særligt bånd og der var ingen tvivl om, at det var skæbnen der ville at de to skulle mødes.

På sin Facebook-profil delte Christina familiens eventyr til Minnesota. 

Madden og Moon blev på kort tid de bedste venner - og i dag er de helt uadskillelige. Foto: Privat/ Instagram Maddenandmoon

"Vi kørte fra Oklahoma til Minnesota i weekenden for at hente katten, som Madden har døbt Moon. Det var takket være en hel del ekstremt generøse venner og fremmede, at den her rejse blev mulig. Så vi kunne adoptere den her behårede og søde lille kat - og vi er så taknemmelige," skrev hun og fortsatte:

Hvis du ikke har set det, så er begge de to søde drenge født med læbe-ganespalte og heterokromi (forskellige farve øjne), og vi vidste, at det var skæbnen, at de skulle blive bedste venner. Det er fantastisk hvordan et kæledyr kan få en til at føle sig mindre ensom," lød det.

Hver eneste dag - uden undtagelse

"Moon er en virkelig sød kat! Vi glæder os til at han skal blive akklimatiseret, så han kommer ud og leger mere. Han er virkelig sød og elskværdig," afsluttede hun.

Efterfølgende har Madden og Moon fået deres egen Instagra-profil, hvor der er delt glimt af deres nye liv sammen - og der er ingen tvivl om, at de to har et helt unikt venskab.

På 1-års dagen for familiens adoption af Moon, delte Christina et billede af Madden og Moon, med et par søde ord om de to venner.

"Moon følger Madden overalt. Hver eneste morgen, uden undtagelse, sover Moon på Maddens pude, når jeg skal vække ham. Madden tager sig så godt af hans søde kat. Han fodrer ham, gør hans kattebakke ren og giver ham rent vand, hver dag, af ham selv! Selv efter et år, så gør han det stadig for sin pels-ven. Så sødt!," skriver hun til billedet.

Du kan se meget mere til Madden og Moon på deres Instagram-profil.

Læs også

Rebecca får sit livs chok: Bliver gravid igen, mens hun allerede er gravid