Connor blev stjålet for 14 år siden: Nu har et mirakel bragt ham hjem til Karen igen

14/08/2022

carl

Foto: Facebook/ Metro Nashville Animal Care and Control
Efter 14 år er Connor nu hjemme igen.

Mest læste i dag

Det var en helt almindelig dag i 2008. 

Her rendte Connor rundt i familiens have og satte kursen mod siden ude ved vejen. Da Karen fulgte efter for at kalde ham til sig, så hun en bil, der standsede og trak Connor ind i den. 

Det lykkedes ikke Karen at få bilen til at standse og gennem årene har Karen forsøgt at finde Connor.

Men hverken eftersøgninger eller efterlysninger på de sociale medier, eller i området, har kunne bringe den lille hund hjem.

Men så for nylig skete der et sandt mirakel.

Telefonen ringede hos Karen, som er dyrlæge ved et lokalt dyrehospital. I den anden ende af røret var en person fra et amerikanske Metro Nashville Animal Control, de kunne fortælle hende, at de havde fundet Connor.

Det skriver Nashville-Tennessean.

Fandt ham på gaden

Karen havde nemlig fået chippet den lille hund og derfor kunne centeret straks finde frem til hende.

Hun fortæller til avisen, at hun var utrolig overrasket over opkaldet. 

Karens mand Timothy havde et meget særligt forhold til den lille hund og blev hårdt ramt af Connors forsvinden. Desværre døde han for fire år siden, uden at nå og se Connor igen.

Connor blev fundet af en tilfældig borger, der så ham strejfe rundt på gaden. Det beretter Metro Nashville Animal Control på Facebook. Hun forsøgte i over en uge, at finde frem til hvor Connor hørte til - men måtte give op. Derfor bragte hun ham til dyrecenteret, hvor han så nu er blevet genforenet med sine retmæssige ejere.

På trods af, at der er gået 13 år, så var gensynsglæden ikke kun stor fra Karens side - også Connor var begejstret for gensynet. 

Herunder kan du se de to blive genforenet:

Anbefalet til dig