Coronavirus lukker akvarium: Nu kan pingviner møde delfiner og andre dyr

Udland
Dette er et modelbillede af en flok søde pingviner. Foto: Shutterstock.
Der er næsten kun dårlige nyheder i medierne i denne tid. Men dyreverdenen er ikke ramt på samme måde, og i et akvarium i Chicago har pingvinerne nu fået mulighed for at møde de andre dyr.

Mest læste i dag

 

En sød video viser en nuttet pingvin ved navn Wellington, der nysgerrigt hopper rundt i Chicagos Shedd Aquarium, hvor den forundret ser på de amazonske fisk, der svømmer bag glasset.

Måtte lukke akvarium ned

Coronavirus skaber en masse dystre overskrifter og foruroligende historier, men endelig er der en positiv dyrehistorie. Det skriver Daily Star. 

Hos et akvarium i Chicago har de været nødt til at lukke lukke det hele ned for at hjælpe med at stoppe spredningen af ​​coronavirus.

Og når der ikke er gæster, bliver der plads til sjov. De gruppe nysgerrige pingviner er blevet sluppet ud af deres indhegning og fik lov til at gå rundt i bygningen med fisk.

Sendte video ud

Hos Shedd Aquarium synes de, at det var et for sødt syn til at resten af verden skulle gå glip af det. 

De udgav en bedårende video på Twitter, der blandt andet viste en pingvin ved navn Wellington der lystigt hoppede rundt blandt alle de flotte fisk. 

"Wellington var mest interesseret i fiskene fra Amazonas," skrev akvariet.

De søde pingviner hygger sig rigtigt i den tomme park.

Går helt viral

Klippet er blevet set mere end 447.000 gange siden det blev uploadet på søndag, og mere end 18.000 Twitter-brugere har liket det.

Mange takkede akvariet for at have delt det dejlige opslag i den ellers triste nyhedsstrøm.

”Tak Shedd Aquarium for at fortsætte med at sende ... vi har brug for vores smil, uanset hvor vi kan få dem,” skrev en følger.

Alt lukker ned

Akvariet er indtil videre lukket indtil mindst 29. marts.

Tusinder af andre attraktioner er også lukket, da amerikanere isolerer sig selv i en desperat indsats for at forhindre, at coronavirussen smitter flere mennesker.

Guvernøren for New Yorks guvernør Andrew Cuomo har beordret alle restauranter, teatre og kasinoer til at lukke i dag. Det samme gælder "ikke-vigtige" butikker, der opfordres til at gøre det samme.

 

 

Anbefalet til dig