Dårligt helbred tvinger par til at holde bryllup på McDonalds

28/10/20 10:30

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Da et brudpar blev presset af helbredsproblemer i familien og coronavirussen, måtte de tænke kreativt.

Et brudepar har været tvunget til at finde en noget alternativ kulisse til deres bryllup.

Årsagen til den pludseligt flytning er den allestedsnærværende coronavirus, der nu tvinger brudeparret Melissa Russell og Shannon McKenna fra Skotland til at tænke kreativt. Virussen gjorde nemlig, at den kulisse de havde valgt til fejringen af deres bryllup blev nedlukket og måtte aflyse. 

Så var gode råd dyre. Det var nemlig ikke kun et kapløb med tiden, fordi de to gerne ville giftes, men 27-årige Melissa Russels far har dårligt helbred, og det var vigtigt for hende, at han kunne nå at være med til brylluppet. 

Får hjælp fra uventet kant

Netop Melissa Roberts har arbejdet på en McDonalds-restaurant, der ligger i byen Motherwell ikke langt fra den store skotske by Glasgow, de seneste seks år.

Da restaurantens ejer Kate Walker hørte om brudparrets pressede situation, var hun dog ikke sen til foreslå en løsning. Hun foreslog, at parret samt deres familie og venner kom forbi restauranten efter vielsen, så kunne McDonalds danne rammen om bryllupsfesten. Det takkede de prompte ja tak til, fortæller Melissa Roberts til avisen

"Vi er så taknemmelige over, at Kate vil være vært for os og en lille fejring på den særlige dag," fortæller Melissa Roberts, inden hun fortsætter:

”Det bliver ikke den dag, vi havde forestillet os, men vi er lykkelige for at kunne fejre vores bryllup på restauranten i Motherwell. Det vil med garanti være en af de fester, man ikke glemmer."