Danielle har selv arbejdet i en børnehave: Derfor vil hun aldrig sende sine egne børn i en

25/2/23 17:32

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Hun afslører, hvorfor hun ikke ville ønske at sende sine egne børn i børnehave, hvis hun får en familie i fremtiden, baseret på hendes tidligere erfaringer med at arbejde i en.

Kvinden har forklaret, hvorfor hun ikke ønsker at sende sine børn i børnehave.

I sin video, som sidenhen har fået over 700.000 visninger, forklarer hun blandt andet, hvad hun har set i sin tid med arbejde i en børnehave.

"Inden vi fortsætter skal det siges, at når dine børn sættes i børnehave, er de sikre - der er ingen fare for dine børn.

Hun understreger herefter, at det ikke omfatter alle daginstitutioner, men at hun før har været træt af se de ansattes "lade" holdning på én af de institutioner hvor hun arbejdede.

"Først og fremmest er det ikke solskin og regnbuer som du tror. Det er virkelig ikke perfekt og det handler ikke om børnene - faktisk mest om de ansattes dovenskab." og den dovenskabsside af det," forklarede hun.

"I min tid ved en daginstitution, ønskede jeg altid at tage børnene med udenfor."

Desværre fik hun indtrykket af, at hendes kolleger havde andre prioriteter.

"Mange af medarbejderne ville nægte at gå udenfor på grund af kulden eller af andre grunde eller bare fordi de primært ikke gad," hævder hun.

Hun fandt også problemer med tilgangen til indendørs aktiviteter, som hun følte ofte blev "skyndet" eller blot udført for at "imødekomme forældrenes ønsker".

"Du kunne lave en aktivitet med børnene og lægge det online for forældrene at se, og det ville se ud som om, du har sat dig ned og lavet en dejlig aktivitet med dem, når det størstedelen af tiden ikke er tilfældet. Det bliver lagt ud, hastigt og du er der i ét minut, tager et foto og lægger det væk," forklarede Danielle.

Slutteligt understreger hun, at hun altid tog sig tid til at sidde med børnene for at lære dem noget nyt hver dag. Men endnu engang så hun ikke sin egen indstilling afspejlet af alle omkring hende.