Date gik galt: Fiona fik et chok over, hvad hun modtog derefter

19/03/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
En kvinde fik et chok, da hun så, hvad en fyr havde sendt til hende efter en 'mislykket date'.

Mest læste i dag

En kvinde fik et chok, da hun fik tilsendt en faktura fra en fyr, hun havde været på date med. Han krævede, at hun skulle betale ham 250 kroner, som han havde brugt på mad og drikke til hende.

Fiona Hope indså, da de var på date, at der ikke var nogen 'romantisk forbindelse' mellem de to. Det besluttede hun sig for at skrive til ham, da deres date var overstået, skriver Mirror.

Fyren, hun var på date med, tog det tilsyneladende ikke helt så pænt. I hvert fald besluttede han at sende hende en faktura, så han kunne få de penge, han brugte på deres date, retur.

I en viral video, som Fiona har delt på TikTok, kan man se, at titlen på fakturaen er 'Mislykket date', og havde en forfaldsdato, der hed 'ASAP'. På fakturaen var omkostningerne også opdelt, og fyren forventede, at Fiona betalte 146 kr. for mad samt 104 kr. for drikkevarer.

Fiona, der delte videoen på TikTok under brugernavnet @fifihopes, siger: "Det, du ser her, er en faktura, jeg modtog efter en mislykket date, som der står under 'projekt'. Jeg laver ikke sjov. Forfaldsdato, ASAP."

"Jeg laver ikke sjov. Jeg fortalte ham, at der ikke var en romantisk forbindelse mellem os over besked - høfligt. Og dette er svaret. Han sagde, at det ikke er et spørgsmål om penge, men princippet. 250 kroner, mand. Giv mig en pause."

"Vil du gøre det her? Jeg... Jeg kan ikke tro det."

I teksten til videoen har Fiona lavet sjov med, at der ikke blev givet refunderinger på hendes dates. I kommentarfeltet hævder hun, at hun faktisk havde tilbudt at betale flere gange, mens de var ude sammen, men han nægtede det.

"Bare for at præcisere det, så tilbød jeg at betale flere gange, og han var ekstremt insisterende. Jeg har ikke tænkt mig at tigge om at betale," skriver hun.

I kommentarfeltet var folk dog splitede. Mange mænd mente, at Fionas date var en 'helt', mens andre lavede sjov med, at de også ville begynde at sende fakturaer ud for 'spildt tid'.

"Hvis vi fakturerer for spildt tid nu, så får mine ekskærester en stor regning," skriver en person.

"Send ham en faktura tilbage for din spildte tid, inklusive klargøring, transport, makeup, outfit, hårstylingprodukter, alt," lyder det fra en anden.

"Det her er en 'gamechanger'. Denne mand er en helt," skriver en tredje, hvilket en fjerde erklærer sig enig i: "Dette er genialt. Fair play af fyren."

Andre påpeger dog, at Fiona har 'undgået en kugle' ved tidligt at indse, at hun ikke havde nogen romantisk forbindelse med manden, fordi hans opførsel efter deres date var et 'rødt flag'.