Datterens feber undrede mor: Så gør hun forfærdelig opdagelse

Af: Lucas Andreas

|

06/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nogle gange kan en mavefornemmelse være altafgørende.

Mest læste i dag

Når et barn får feber eller bliver sløj på anden vis er det nemt for forældre at springe til den værste konklusion, indtil temperaturen falder.

For Renee, en mor til to, blev hver forældres mareridt til virkelighed, da hvad der begyndte som en feber hos hendes treårige datter Lexi, udviklede sig til en lang og smertefuld kamp. Det, der først blev afvist som en almindelig virus af læger, viste sig at være et symptom på noget langt mere alvorligt.

Renee, der drevet af en "nagende fornemmelse af, at noget ikke var helt rigtigt", valgte at handle på sin mavefornemmelse og tage Lexi til Royal Children's Hospital for et grundigt sundhedstjek. Her afslørede et røntgenbillede af brystet en chokerende sandhed: Lexi havde en tumor, der var vokset fra hendes nyre.

"Inden for 24 timer talte vi med en onkolog," siger Renee i et interview med 9honey Parenting. Denne vilde udvikling forvandlede familien og Lexis liv natten over. Den lille pige, der hidtil havde skjult sine smerter, stod nu over for en akut og intensiv behandling.

Rejsen var hjerteskærende for Renee, især da Lexi gradvist mistede tilliden til hende og andre voksne, hver gang hun blev udsat for medicinske procedurer. "Vi ville bare beskytte hende, men vi vidste, at hun skulle igennem alle disse procedurer, så lige i begyndelsen mistede hun tilliden til mig," fortæller Renee.

Vendepunktet kom med opdagelsen af Starlight Room, hvor et team af kaptajner fra Captain Starlight hjalp med at bringe glæde og tryghed til Lexis hospitalstid. "Øjeblikkeligt lavede hun forbindelser med nogle af kaptajnerne," siger Renee, og tilføjer, "Starlight gjorde virkelig en forskel i at få tilliden tilbage til voksne og bringe sjov til et ret skræmmende sted."

Lexi gennemgik 36 uger af kemoterapi, 10 dage med strålebehandling, omkring 20 generelle bedøvelser, 25 nætter på hospitalet og en større operation. Takket være den fremragende behandling og støtte, både medicinsk og emotionelt, har Lexi nu afsluttet sin behandling. "I november ringede hun i klokken, som betegner afslutningen på behandlingen," siger Renee, og afslutter med at udtrykke taknemmelighed og lettelse over, at hendes datter nu kan vende tilbage til en normal tilværelse.

Anbefalet til dig