David Beckham rasende efter rygter: Har ødelagt venskabet til Harry og Meghan

Af: Thea Andersen

|

31/07/2023

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Vilde beskyldninger har ødelagt venskabet.

Mest læste i dag

David Beckham er angiveligt "fuldstændig rasende" over, at hans forhold til Harry og Meghan rygtes at være ovre. Den tidligere britiske fodboldstjerne har været en nær ven af det royale par gennem årene.

Dog tyder det på, at deres venskab nu er "ovre", efter der var mistanke om, at David og Victoria muligvis har lækket historier om Sussex-parret, skriver Mirror.

Victoria og David modtog begge en invitation til Meghan og Harrys bryllup i 2018, men det royale par var ikke gæster ved Beckhams søn Brooklyns bryllup sidste år. De to par siges at have knyttet bånd på grund af, at Davids kommunikationsdirektør, Izzy May, var venner med Markus Anderson, chef for medlemskab i den private sociale klub Soho House, der hjalp med at arrangere Meghans dates med Harry.

Imidlertid hævder en kilde nu, at mistanken om at lække historier har gjort David "fuldstændig rasende".

"David og Victoria deltog i Meghan og Harrys bryllup og var meget støttende, da Meghan ankom til Storbritannien," fortalte kilden til The Mail on Sunday.

Anklagerne blev angiveligt fremsat i en anspændt telefonsamtale og ødelagde deres venskab.

"Det er meget usandsynligt, at de vil forsone sig nu," tilføjede kilden.

I sin nye bog hævder kongelig biograf Tom Bower, at Sussex-parret var "afhængige" af at læse negativ presseomtale og brugte timer på deres telefoner for at gennemsøge sociale medier.

Parret var angiveligt bekymrede for, at nære venner muligvis lækkede historier om dem og ønskede at finde ud af, hvem der kunne stå bag. Han påstår, at Meghan især mistænkte Victoria Beckham, og prins Harry ringede til David Beckham for at gentage anklagen.

Den 37-årige David Beckham og hans kone Victoria, der er 48 år, har altid været på god fod med medlemmerne af den kongelige familie. I 2003 blev David hædret af dronningen med en OBE for hans bidrag til fodbold, og Victoria blev udnævnt til OBE i 2017 for hendes bidrag til modeindustrien.

De blev også inviteret til bryllupperne for prins William og Kate Middleton i 2011 og prins Harry og Meghan Markle i 2018. Meghan og Victoria siges at have knyttet bånd over deres fælles interesse for mode, men de blev uvenner efter private detaljer om deres venskab blev lækket til medierne.

En kilde fortalte The Sun i 2020: "Harry var meget høflig, men det var tydeligt en ret akavet udveksling, og David var forfærdet. Uforklarligt frygtede [Meghan], at Victoria stod bag det - altså idéen om, at Victoria Beckham personligt ville ringe til journalister for at give dem en sensationel historie, er absurd - og talte med Harry om det.

"Harry er meget beskyttende over for Meghan og besluttede at tage fat i sagen direkte ved at kontakte sin gode ven, David. Han fik hurtigt rettet op på situationen, og de to mænd blev enige om at komme videre - men det gjorde helt sikkert tingene akavede i en periode."

De omtalte detaljer skulle have været en række skønhedstips, som Victoria havde delt med hertuginden før hendes flytning til London.

"Det viste sig senere, at det sandsynligvis kom fra en skønhedssalon. Bagefter fik de rettet op på tingene, men det tog et par måneder."

Anbefalet til dig