De kaldte hendes forretningsidé for 'dum': Nu er 24-årig kvinde millionær

Foto: TikTok
Foto: TikTok
I en alder af kun 24 år kan Jen Hernandez kalde sig millionær, selvom mange kaldte hendes forretningsidé for 'dum'.

Mest læste i dag

Jen Hernandez kan bryste sig af en millionindkomst fra en forretning, som hun selv har stablet på benene. Desuden er hun også blevet mor og gift, selvom hun kun er 24 år.

I dag tjener hun rigtig mange penge, og har valgt at dele ud af nogle af sine gode råd til andre, der ønsker at gøre hende kunsten efter.

Hun har ikke nogen uddannelse bag sig, men har formået at tjene nok til, at hendes mand ikke behøver at arbejde. Ikke nok med det, så arbejder hun kun selv et par timer om dagen.

Ifølge Jen har det dog ikke været en nem rejse. Derimod er hun blevet mødt af både modgang og kritik. Flere har undervejs fortalt hende, at hendes forretningsidé var 'dum', skriver The Sun.

Men den unge kvinde har fået det sidste grin, da hun nu har en omsætning på over 3 millioner kroner om måneden. Hun ejer et rengøringsfirma, som indbringer hende mange penge, som er blevet investeret i udlejningsejendomme.

I en video på det sociale medie TikTok fortæller Jen mere om sin forretning.

Foto: TikTok

"Jeg er en 24-årig millionær, der startede en 'dum' virksomhed, der pensionerede min mand. Jeg rengør fem kontorer dagligt og opkræver 250 dollars (ca. 1.700 kr.) pr. kontor," siger hun.

"Det bliver 1.250 dollars (ca. 8.600 kr.) om dagen. Men vent. Jeg hyrer nogen til at gøre rent, og giver dem en otte timers dag og betaler dem en timeløn. Så finder jeg flere rengøringsjobs og ansætte flere rengøringsassistenter.

Hun afslører også, at hun blev gravid som 19-årig. Derfor har det været vigtigt for hende ikke at bruge pengene på 'dyre biler'. Derimod har hun valgt at geninvestere sine penge.

"Jeg arbejder hårdt i mine 20'ere, så jeg kan slappe af og rejse verden rundt i mine 30'ere," siger hun.

Hun har et meget klart mål om at kunne trække sig tilbage, hvorfor hun arbejder på at køre hendes virksomhed i stilling til, at den kan køre 'automatisk'.

Hun siger også, at hun tidligere levede fra lønseddel til lønseddel, hvorfor hun ikke havde mange penge. Da hun startede sin virksomhed, var hun desuden blevet hjemmegående mor med et barn.

"Jeg vidste, at de fleste succesrige mennesker derude ikke bare vågnede op med succes," siger hun.

Foto: TikTok

Jen siger også, at hun intet vidste om at starte en rengøringsvirksomhed, da hun gjorde det. Alligevel har hun formået at gøre det til en rigtig god forretning.

"I min allerførste uge, da jeg startede min rengøringsvirksomhed, fik jeg opgaver hjem for 3.000 dollars (ca. 20.600 kr.). Og min mand tjente kun 500 dollars (ca. 3.500 kr.) om ugen, så det var utroligt for os," siger hun.

Siden da har Jen formået at skabe en succesrig forretning, hvilket hun høster frugterne af i dag. Hun kigger ikke længere på prisen på tingene og tænker ikke, at hun ikke kan købe det, fordi hun 'skal spare'. Hun har nemlig en 'enorm opsparing' takket være forretningen.

I kommentarsporet er det tydeligt, at der er blevet taget rigtig godt imod hendes video på det sociale medie.

Der er mange, der takker hende for at dele ud af sine gode råd. Desuden er der også flere brugere, der har skrevet, at hun er en stor inspiration for dem.

Anbefalet til dig