For nogen er mad bare en måde at give kroppen brændstof på, mens det for andre er en kunst.
Selvsagt er der en stor forskel mellem de to kategorier i den pris, man er villig til at betale for sin mad.
Mange kender måske til kobe-kød, som er kendt for sin høje både kvalitet og pris.
Når det kommer til kilopris, er der dog ikke mange fødevarer der slår trøflen, der har haft et stort gennembrud i gastronomiens verden de seneste år.
Og med en eksplosivt stigende efterspørgsel, bliver udbuddet også nødt til at følge med.
En af dem, der har givet sig i kast med at producere den krævende afgrøde, er Argentinske Agustín Lagos.
Han har fundet sin niche i den gastronomiske verden ved at bringe trøfler til sit hjemland, Argentina, hvor trøflen før var helt ukendt.
Det skriver det argentinske medie La Nacion.
Hans rejse begyndte med en fascination for landbrug, hvorfra der udsprang en passion for at udforske optimale betingelser for trøffeldyrkning.
Tidligere beskæftigelser som rugbyspiller og finansmand ligger nu langt tilbage i fortiden for Agustín, der i dag har etableret sig som pioner inden for trøffelavl, ikke kun i Argentina, men også over hele verdenen.
Kilopris op mod 30.000 kroner
Det første store skridt på rejsen mod en stor produktion blev taget i 2008, hvor han skabte det første drivhus til mykorrhizaplanter med Tuber Melanosporum, de berømte sorte Perigord-trøfler, som sælges til kilopriser helt op mod 30.000 kroner.
Med hjælp fra spanske og chilenske ingeniører og certificerede trøfel-avlere begyndte han sin ambitiøse mission. Området omkring Buenos Aires, Mendoza, Córdoba og Patagonien viste sig at være ideelle til dyrkning af trøfler, og Agustíns vision begyndte at tage form.
Trøflernes rejse til Argentina kulminerede den 29. august 2014, da den første argentinske trøffel blev fundet i Chillar i Azul-distriktet.
Med hjælp fra sin trænede labrador, Pancha, opdagede han til stor glæde delikatessen.
"Jeg havde spist trøfler en gang i mit liv, så jeg vidste, at de kostede mange penge, og at de er meget værdsat," forklarer han.
Ikke umuligt, at vi ser argentinske trøfler i Danmark
I dag er der næsten 300 hektar plantager i Argentina, men kun 70 af dem producerer. "Hvis udbuddet stiger, vokser efterspørgslen: de går hånd i hånd," siger Agustín, der forudser, at Argentina i år vil producere 1000 kilo trøfler.
Den argentinske trøffel har fundet vej til mange fine restauranter og gourmetkøkkener.
Trøflerne anvendes som et luksuskrydderi, der kan forvandle en simpel ret til en gastronomisk oplevelse.
Med trøflernes stigende popularitet og efterspørgsel globalt, ser Agustín en lys fremtid for argentinsk trøffeldyrkning. "Jeg håber, at vi i løbet af de næste 10 år kan plante 10.000 hektar, så vi ville have nok til at forsyne den nordlige halvkugle og gå stærkt ud for at konkurrere," siger han med stor optimisme.