Deler særligt tip til at komme igennem det

26/1/21 13:00

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Nu deles et tip fra en overraskende kilde.

Corona-pandemien har fået mange mennesker til at finde nye hobbyer. 

Hjemsendelser og nedlukninger verden over har ført til, at mange pludseligt har haft langt mere fritid, end de er vant til. Det har fået nogen til at klage over kedsomheden, mens andre har taget skeen i den anden hånd og har fundet noget at give sig til. Det har blandt andet resulteret i, at mange har erhvervet sig et kæledyr, lavet gør det selv-projekter derhjemme eller fundet en ny hobby. 

Nu deler hertuginde Camilla, der er gift med den britiske tronarving prins Charles, et helt særligt tip, som hun mener vil kunne hjælpe mange, der trænger til adspredelse i den omfattende nedlukning som blandt andet både England og Danmark i skrivende stund er ramt af. 

Det sker i et opslag på en spritny Instagram-konto, som hertuginde Camilla netop har oprettet. Her dukker hertuginden selv op i en kort video, hvor hun deler en af sine lidenskaber. 

Perfekt tidsfordriv under en pandemi

Hertuginden fortæller, at hun altid har elsket at læse. 

"For mig er læsning et stort eventyr. Jeg har elsket det, siden jeg var meget lille, og jeg ville elske, hvis alle andre kunne nyde det ligeså meget som mig," udtaler hertuginde Camilla i videoen, inden hun tilføjer:

"Du kan forsvinde, du kan rejse, du kan grine og du kan græde. Alle følelser, mennesker oplever, er i en bog."

Det er grunden til, at hun har oprettet kontoen, der har fået navnet The Reading Room. Planen er, at hertuginde Camilla her vil dele tips og tricks til gode læseoplevelser. Hun mener nemlig, at en god bog er den perfekte ting at isolere sig med, så man ikke bryder forbud eller bliver smittet. Det fortæller Town & Country Magazine.

Ved en tidligere lejlighed har hertuginde Camilla givet interview om sine egne yndlingsbøger. Det er blandt andet Hvor flodkrebsene synger af Delia Owens og Arkitektens Lærling af forfatteren Elif Shafak.