Den vildeste parallelparkering: Hvordan kan det lade sig gøre?

Er du lige så god til at parkere? Foto: Twitter

I en video fra Twitter ser man en bil, der ikke burde være parkeret, hvor den er. Det har krævet mere end almindelige parallelparkeringsfærdigheder at få bilen placeret, hvor den står.

Det kræver i den grad også både færdigheder og mod at få bilen ud igen fra den smalle placering, hvor bilen har holdt parkeret.

Videoen fra Malaysia med en mand, der får bilen fri fra en umulig parkeringsplads, har fået masser af views på Twitter, hvor brugerne forundres over særligt én ting. Hvordan har manden fået bilen parkeret.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Når man som normal dansk billist forsøger sig med parallelparkering, så ønsker man masser af plads både til den ene og den anden side. I dette tilfælde er der ingen plads og et frit fald til tre af siderne på parkeringspladsen.

At kalde det en parkeringsplads er nok noget af en tilsnigelse. Det er sikkert ikke det formål det ekstra stykke beton skulle have, da vejen blev lavet. Men den dygtige billist har altså fundet sin helt egen parkeringsplads, som han nok ikke skal kæmpe med andre om at få til hverdag.

Det er dog ikke alle, der er lige så god til at parkere som manden i videoen ovenover.

Her går det ikke helt som planlagt for billisten, der ligger i den helt anden ende af skalaen over billister, der er gode til at parkere.

 

Hvor god er du til at parkere? Er dine evner som den første eller anden video?

Læs også

Lille Piper går viralt i hylende morsom video: “Jeg kan ikke stoppe med at grine”

 

 

 

Læs også