Deres udendørshane løb konstant i 13 år: Du tror ikke dine egne øjne, når du læser hvorfor

20/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Årsagen er chokerende.

Mest læste i dag

Nabostridigheder findes i mange lokalsamfund.

De kan omhandle alt fra uenigheder om støj og grænseoverskridende aktiviteter til bygningsmæssige ændringer.

Mens nogle naboer formår at løse uoverensstemmelserne fredeligt, står andre over for langvarige og udfordrende kampe.

Dog findes der også mere mærkværdige måder at gå sin nabo på nerverne på.

Det skriver The Mirror.

For en beboer i Nordirland er det lyden af konstant rindende vand, der har fået ham til at dele sine frustrationer på Reddit:

“I de sidste par måneder har jeg hørt konstant rindende vand fra naboens have, og det er begyndt at strømme ind i vores have og pool”, startede vedkommende opslaget ud og fortsatte:

“De er lidt mærkelige, man ser eller hører aldrig fra dem, og da jeg prøvede at banke på døren for at spørge dem om det, var der intet svar. I går stødte vi endelig ind i dem på gaden, da vi begge steg ud af vores biler på samme tid. Jeg fortalte dem, at jeg kunne høre rindende vand og spekulerede på, om der var et sprængt udendørs rør/hane.”

Svaret var dog ikke lige det, vedkommende havde forventet. Det er nemlig helt bevidst, at der konstant løber vand fra hanen:

"De kiggede på mig, som om jeg var skør, og sagde 'åh nej, det er bare udløbet til badeværelseshanen, vi lader badeværelseshanen køre konstant, så kattene kan altid kan få frisk vand. Hanen har stået på i 13 år'. De kiggede på mig, som om jeg var den skøre, der ikke var klar over dette.”

Mange opfordrede klageren til at tage kontakt til de lokale myndigheder eller Northern Ireland Water for at få problemet løst. 

Dog er klageren bange for at starte en nabokonflikt, hvorfor han tvivler på det.

Anbefalet til dig