Derfor forlader kvinder de mænd, de elsker

Udland
Foto: Shutterstock
Der er især én årsag til, at kvinder vælger at forlade sin mand.

Mest læste i dag

Justice Schanfarber, der er ægteskabsrådgiver, har følgere verden over, fordi han ofte kommer frem til noget, som man kan se i sig selv.

Rådgiveren har sågar sin egen hjemmeside, hvor han deler tips ud til sine følgere, men som også bruges til længere artikler. 

Derfor forlader kvinder de mænd, de elsker

Det er en simpel sandhed, som alle mænd har brug for at kende. Det er, at kvinder forlader mænd, de elsker. Det er forfærdeligt for dem, det knuser deres hjerter. Men de gør det," skriver han indledningsvist. 

Han skriver herefter, at der naturligvis findes findes et væld af årsager til, at kvinder forlader deres mand, men at især én årsag ses igen og igen, og som han ønsker, at alle mænd skal vide. 

"Kvinder forlader deres mand, hvis de føler, at han ikke længere er nærværende. Han arbejder, spiller golf, ser fjernsyn, fisker. Der findes mange årsager. Men disse mænd er ikke onde. Disse mænd er gode fædre, der støtter familien økonomisk. De er søde og venlige. Men de tager deres koner for givet. De er ikke nærværende."

"De hustruer, der kommer forbi mit kontor, fortæller ofte, at det er skræmmende, når man indser, at tabet af ens mand ikke er ubærligt. Nogle gange græder de. Mænd: Jeg siger ikke, hvad der er rigtigt og forkert, jeg fortæller bare, hvad jeg har oplevet." 

Han kommer herefter med nogle råd. 

"Hun ønsker, at du skal følge hende. Hun ønsker ikke tankeløs eller hurtig sex. Hun ønsker at kunne mærke din lidenskab. Kan du vise hende det? Ikke blot din lidenskab for hende eller for sex, men din lidenskab for at være i live, for det er din mest attraktive kvalitet. Hvis du har mistet den, hvorfor? Hvor forsvandt den hen? Find ud af det."

Han skriver herefter, at man skal kunne finde ud af at være til stede i nuet. 

"Hvis du tror, du er til stede i nuet, når du er sammen med din kone, så lyt til hende. Begynder dine tanker at flygte? Læg mærke til det. Når du ser på hende, hvor dybt ser du så på hende? Se igen, se dybere. Mød hendes blik og hold det længere end normalt, længere end hvad er behageligt."

"Hvis hun spørger, hvad du laver, så fortæl hende, at du ser ind i hende. At du ønsker at se hende for den, hun er. At du er nysgerrig efter at finde ud af, hvem hun er. Efter alle disse år ønsker du fortsat at finde ud af, hvem hun er - og det er hver eneste dag. Men sig det kun, hvis du virkelig mener det. Sig det kun, hvis du ved, at du fortæller sandheden."

Anbefalet til dig