Derfor slog de op - Prins Harrys ekskæreste taler ud om forholdet

Prins Harry har et par skuespillere på listen over kvinder han kan lide. Foto: Shutterstock.
Cressida Bonas der er prins Harrys ekskæreste udtaler sig i et interview om bruddet med prins Harry, der nu som bekendt er under Meghans vinger.

Mest læste i dag

Cressida Bonas der både er model og skuespiller har udtalt sig om sit forhold til prins Harry, og kommer ind på, hvorfor de to gik fra hinanden.

Vild med skuespillere

Prins Harry må have noget for skuespillere – i hvert fald har han datet flere af dem. Og før han giftede sig med Meghan var han kæreste med en anden skuespiller ved navn Cressida Bonas. Det skriver Se&Hør.

I et interview med The Daily Telegraph fortæller Cressida Bonas, at hun frygtede at blive en del af det britiske kongehus. Hun var ganske enkelt ikke sikker på, at hun kunne holde til det. Ligesom det har vist sig, at Meghan og Harry har haft problemer med at være i fred.

Der ud over frygtede Cressida Bonas også at fejle og at blive afvist. Hun fortæller, at det også var frygten for ikke at gøre det rigtigt og frygten for ikke at være perfekt. Alt den frygt har i det hele taget begrænset Cressida Bonas i nogle aspekter af livet.

Cressida Bonas mødte prins Harry i 2012, hvor de blev introduceret til hinanden gennem prins Harrys kusine, prinsesse Eugenie. Parret var sammen indtil 2014.

Heldigvis har Cressida Bonas det bedre i dag, og hun har fået mere selvtillid. Hun fortæller, at hun føler, at hun har fået en hel del selvtillid, og at hun har lært ikke at tage de små ting for tungt.

Hun tillægger også sit forhold til prins Harry noget af æren, da han gav hende nogle værdifulde redskaber, som hun har brugt i sit voksne liv.

Cressida Bonas og prins Harry er også stadig venner og hun var også med til prins Harry og Meghans bryllup for to år siden.

 

Anbefalet til dig