Da det bankede på døren igen, indså Will sin kæmpe katte-brøler

14/05/2023

Henrik Rothenbücher

Det er uheldigt at komme til at aflive en andens kæledyr. Foto: Twitter
Den engelske skuespiller Will Mellor fik sig en stor overraskelse, da det bankede på døren og der stod en med hans kat i armene. Den burde nemlig ikke have været i live.

Mest læste i dag

Katte som er blandingsracer kan godt ligne hinanden - det kan Will Mellor skrive under på, efter at han ved et uheld fik aflivet den forkerte kat. 

Hans kat havde været forsvundet i otte måneder, da det pludselig en dag bankede på døren. I døråbningen stod en person med katten, men den så underlig ud.

Dens hals var helt fordrejet og havde en stor bule, så derfor tog Will Meller den straks med til dyrlægen.

Det skriver Mirror. 

Will Mellor er bedst kendt for sin rolle som Jambo Bolton i Hollyoaks. Foto: Instagram

Beskeden var klar.

Katten havde kræft i halsen og det bedste ville klart være at få den aflivet. Det råd valgte han at følge, men bestemte at det ikke skulle ske samme dag, for han ønskede at hans børn kunne få lov til at sige farvel til katten. De havde jo først lige fået deres kære firbenede familie medlem hjem igen.

Derfor synes han at børnene skulle have mulighed for at sige ordenligt farvel til den og tage et billede af den.

Da dagen kom hvor katten skulle på sin sidste rejse, var han helt ude af den fortæller han.

"Jeg måtte vises ud i venteværelset. Jeg var så ked af det. Det var helt forfærdeligt". Fortæller den 44-årige skuespiller. Efter at katten var blevet aflivet, købte han en urne, så den kunne komme med hjem og stå hos familien. 

Endnu en gang bankede det på døren

Urnen nåede at stå i vindueskarmen i en månedstid, inden det endnu en gang bankede på døren. 

Skuespilleren fortæller at der i døren - endnu en gang - stod en person med en kat i armene. "Vi har fundet din kat. Den er blevet kørt over". 

Det var ikke lige det, som han havde forventet, da han åbnede døren.

Det første jeg tænkte var "hvem fanden er det så, som står i vindueskarmen?" Fortæller han til mediet. 

"Det var en andens kat. Jeg har aflivet en andens kat. Nu ved de ikke hvor den er og jeg har bare fået slået den ihjel." Fortæller han. 

Om han har fundet de retmæssige ejere af kattens aske, melder historien ikke noget om - ligesom der heller ikke er meldt yderligere omkring hvilken tilstand, Will Mellors rigtige kat var i, efter at være blevet kørt over.