Disney Channel-ikon arresteret: Her har du set ham før

29/08/2023

Mathias Busekist

Foto: Rockwall County Sheriff's Office
En sand Disney Channel-stjerne er blevet anholdt.

Mest læste i dag

Ifølge en udtalelse fra Rockwall County Sheriff's Office er en 32-årig mand, der blev beskyldt for at have stjålet en pose chips, uden at betale for dem, blevet arresteret.

Politiet har med sin udtalelse bekræftet, at flere af hotellets ansatte konfronterede manden, hvilket skulle have ført til, at han blev verbalt aggressiv og forlod stedet.

Manden, der er blevet identificeret som 32-årige Mitchel Musso, som de fleste vil have set i Disney Channel-serien 'Hannah Montana', blev arresteret uden for hotellet, blandt andet for at være beruset i offentligheden samt for tyveri til en værdi af mindre end 100 dollars.

Men det skulle vise sig at blive værre endnu, skriver UNILAD.

For efter at have udført et rutinetjek, kom det frem, at Musso faktisk havde flere udestående arrestordrer.

Foruden sigtelserne for offentlig beruselse og tyveri til en værdi af mindre end 100 dollars, er Musso nemlig også sigtet for en udløbet registreringsattest, at have nægtet fremvisning af sit kørekort samt for at have nægtet at møde op i retten.

Ydermere måtte han brumme den natten over, inden han blev løsladt efter at have betalt sin kaution.

Hvad værre er dog det billede, der er blevet delt af ham, efter at være blevet arresteret. Her ses den tidligere barnestjerne nemlig i noget, der så ud til at være et håndklæde, han har viklet om halsen.

Foto: Rockwall County Sheriff's Office

Foruden sin 'Hannah Montana'-berømmelse, så har Musso været involveret i flere andre Disney Channel-projekter, herunder filmen 'Monster House' og har lagt stemme til en figur i 'Phineas and Ferb'.

Han har videre været vært for Disney Channels PrankStars-show i 2011, hvorefter han har medvirket i to sæsoner af en anden Disney-serie i form af 'Pair of Kings'.

Derudover kan han også bryste sig af en musikkarriere, som dog aldrig blev helt så succesfuld som Hannah Montana-kollegaen Miley Cyrus'.

Miley Cyrus var som bekendt showets helt store stjerne. Efter at 'Hannah Montana'-serien nåede sin ende i 2011, lancerede hun en musikkarriere, som altså er endt med at blive yderst succesfuld.

Anbefalet til dig