Dør kort efter sit bryllup: Nu opfylder manden hendes sidste ønske

27/11/22 11:30

Henrik Rothenbücher

Foto: Rachel Holburn / Facebook
Hun kæmpede mod kræft i lang tid, men til sidst gav kroppen op. Seks måneder efter sit bryllup tog hun sit sidste åndedrag, og efterlod en vigtig opgave til sin mand.

Vi skal alle dø en dag. Andet er uundgåeligt. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle har let ved at forholde sig til, at det hele en dag vil være slut.

For de fleste ved man dog ikke, hvornår og hvordan det kommer til at ske. Derfor er det også noget, som de færreste tænker på i hverdagen.

Skulle man én dag få stillet en dødsdom, fordi man bliver ramt af en alvorlig sygdom, er man nødt til at forholde sig til det. Man er nødt til at forberede sig på, at man ikke har lang tid tilbage.

Dette var netop, hvad Rachel Holburn blev tvunget til at måtte gøre allerede i sine tyvere.

Var åben omkring sin kamp mod kræft

For fire år siden delte hun for første gang på de sociale medier, at hun havde fået konstateret kræft. Til trods for, at hun selv havde hendes at kæmpe med, var det vigtigt for hende at hjælpe andre.

"Til september kommer min søster og hendes venner til at klatre op ad Kilimanjaro for at samle penge ind til en donation til teenagere,” skrev hun ifølge The Mirror.

Dette fulgte hun op ved at skrive:

"Denne velgørenhed betyder meget for mig og min familie. Jeg ved ikke, hvordan jeg skulle klare det uden støtten fra denne velgørenhedsorganisation. Jeg værdsætter alt de gør, og jeg ville virkelig værdsætte det, hvis flere ville donere."

Hun hjalp dog ikke blot andre. Hun så også sin egen drøm gå i opfyldelse.

Blev gift med sin store kærlighed

Ved en smuk og kærlighedsfuld ceremoni, hvor hun var omgivet af familie og venner, sagde hun ja til sin store kærlighed, Declan Stevens.

Blot seks måneder efter deres bryllup sov hun ind.

Det lykkedes hende desværre ikke at vinde kampen mod kræften.

Hun gjorde det dog meget klart, at hendes arbejde for velgørenhed skulle fortsætte. Derfor har hendes mand besluttet at tag hånd om det arbejde, som Rachel efterlod sig, og han vil fortsætte arbejdet for velgørenhed i hendes ånd.