Dreng køber maleri til 13 kroner: Får et chok, da han finder ud af hvad det virkelig er værd

Foto: Youtube

Aldrig i sin vildeste fantasi havde han regnet med den overraskelse.

Danmark bugner af loppemarkeder med fantastiske ting og sager, og de, der elsker loppemarkeder, har umiddelbart en drøm om at finde en skjult skat mellem de mange sager. 

Sandsynligheden for at falde over en uvurderlig vase er meget lille, men det sker såmænd af og til, at der bliver gjort nogle mærkværdige fund til loppemarkeder. 

Læs også

Bryllups-lykke ødelagt på splitsekund: Brud sprængt i luften

Det lykkedes i hvert fald en 13-årig knægt at købe et maleri til blot 13 kroner, mens han var til et loppemarked - selvom dette i sig selv er flot, så skulle det senere vise sig at være meget mere værd.

Meget mere værd 

Drengen valgte nemlig at tage maleriet med til Antique Roadshow for at få det vurderet af showets eksperter, herunder David Weiss, der er ekspert i at vurdere malerier.

Her forklarede drengen, at han elsker at samle ting som glas, sølv og kunst, hvorefter han fortæller, hvor han fik fingre i maleriet: 

"Jeg fandt det på en auktion i South Jersey. Jeg fik det til 2 dollars. Jeg tror, at det er en akvarael, men det var svært at se på grund af det UV-beskyttende glas." 

Læs også

Galt eller genialt? Aldi lancerer helt særlig vare

Kunsteksperten falder dernæst over en vigtig detalje i form af en underskrift i højre hjørne, hvilket fortæller, at maleriet blev malet i det 19. århundrede af Albert Neuhuys, hvilket får David til at spørge, om drengen er sikker på, at han fik det til 13 kroner. 

Han fortæller nemlig herefter, at maleriet er omkring 10.000 kroner værd. 

Du kan se drengens fantastiske reaktion herunder: