Dronning Elizabeth har fået nok

Udland
Foto: Shutterstock
Den seneste nyhed kan have været dråben, der fik bægeret til at flyde over.

Mest læste i dag

Prins Harry og hertuginde Meghan har sagt ja til et halvanden time langt interview, hvor parret har sagt ja til at svare på spørgsmål fra den legendariske talkshow vært Oprah Winfrey. 

Netop Winfrey siges at være en nær ven af parret. Hun var blandt gæsterne, da Harry og Meghan i 2018 sagde ja til hinanden og efterfølgende fejrede ægteskabet på Windsor Castle. 

 CBS, som er den tv-kanal interviewet skal sendes på, har fortalt, at der interviewet - der sendes 7. marts - vil være både "vidtgående" og "intimt". Præcis hvad det dækker over vides ikke, men det spekulerer mange formentlig over i disse dage. 

Mister

Harry og Meghan trådte noget sensationelt tilbage fra deres pligter, som fremtrædende medlemmer af det engelske kongehus, sidste år. Det skete med henvisning til, at parret ønskede at leve et mere anonymt liv i USA. 

Siden har der dog været megen ståhej om parret, der bl.a. har underskrevet en stor kontrakt med streamingtjenesten Netflix ligesom de har udgivet en podcast i samarbejde med Spotify. 

Derfor skurrer interviewet også i ørene på dronning Elizabeth og resten af den kongelige familier. Det mener Allison Pearson, der er royal iagtager. Det skriver hun i The Daily Mail. 

Det fortæller The Mirror

”Interviewet med Oprah kan vise sig at være det, der får bægeret til at flyde over," fortæller Pearson, inden hun uddyber: 

”Indtil nu har den kongelige familie behandlet Harry pænt og ladet døren stå på klem for, at han kunne genoptage sine kongelige opgaver, hvis det ikke gik."

Noget tyder på, at hun får ret. Flere kilder i den britiske presse fortæller, at dronning Elizabeth overvejer at fratage prins Harry og hertuginde Meghan en række af de kongelige protektioner, som parret fortsat har. 

 

Anbefalet til dig