Dronning Elizabeth i stor sorg: Ramt af dødsfald

Foto: Shutterstock.com

Den 95-årige britiske dronning Elizabeth er i stor sorg, efter at hun for nylig har mistet sin tætte ven Sir Timothy Colman

Dronning Elizabeth er i disse dage i stor sorg, da hun har måtte tage afsked med sin nære ven og kusines mand, Sir Timothy Colman, der for nylig afgik ved døden.

Læs også

Nu sker det: Hastighedsgrænsen sænkes

Daily Mail skriver, at Sir Timothy Colman blev 91 år gammel, og at han gik bort i hjem i Norfolk, hvor han var omgivet af den nærmeste familie.

Sir Timothy Colman var en af dronningens nære venner, og han var derfor regelmæssigt på besøg på slottet Sandringham i Norfolk hos den britiske dronning.

Han var dog ikke blot en nær ven til dronningen. Han var nemlig også gift med hendes kusine, Mary, der gik bort i januar i år. Derfor var Timothy Colman i lige så høj grad en familiær relation, som han var en tæt ven.

Mary var datter af dronningens morbror, Michael Bowes-Lyon. Hun gik bort i en alder af 88 år.

Inden Mary og Timothy Colman blev gift, var de hemmeligt forlovet i to år. De blev gift i London i 1951. Samme fik de fem børn, Sarah, Sabrina, Emma, James og Matthew, der med Timothy Colmans død nu er blevet forældreløse.

Sir Timothy Colman har slået sit navn fast gennem sit virke i den britiske flåde, men også som forretningsmand. Det er nemlig hans forgængere, der har stiftet det kendte firma Colman's, der især er kendt for sin sennep.

Læs også

Vild med Dans-stjerne med stor afsløring: “Det er min historie”

Derudover var han også meget engageret i speed sailing, som han satte i tilbage i 1972 og igen i 1980. Det skriver SE og HØR.