Dronningens intense møde med Prins Harry

04/03/2020

Nanna Christina Smidt

Billede af Elizabeth, Harry og Meghan fra Buckingham Palace. Foto: Shutterstock.
Prins Harry og Dronning Elisabeth havde en fire timer intens samtale, hvor de virkelig fik åbnet op for deres hjerter.

Mest læste i dag

 

Samtalen foregik på Windsor Castle i søndags, og de fik talt ud om Harrys fremtid.

Kunne komme tilbage

Dronning Elizabeth fortalte Harry, at han og Meghan vil blive budt velkommen tilbage, hvis de nogensinde skulle fortryde, beslutte at deltage i de kongelige aktiviteter igen. Det rapporterer The Sun.

En kilde sagde: ”Forhåbentlig ryddes luften.” Dronningen indkaldte Harry til den ekstraordinære frokost for at rense luften om hans og Meghans forestående kongelige afgang. Det skriver The Sun.

"Du er elsket"

Harrys 93-årige bedstemor antages at have afsluttet samtalen ved at sige: "Du er meget elsket og vil altid blive hilst velkommen tilbage."

En kongelig kilde fortalte til The Sun, at Dronningen havde meget at tale med Harry om, og dette var det ideelle tidspunkt for dem at begge sige deres del.

Kilden fortæller yderligere, at da Harry og Meghan meddelte, at de ville stoppe, skete det hele meget hurtigt, og det var meget stressende for alle berørte.

Søndag var derfor første gang, at dronningen har haft chancen for at tale med Harry på egen hånd og virkelig finde ud af, hvad hans planer er. Det var et meget mere afslappet miljø, og de var begge i stand til at tale deres mening. 

Har været meget trist

Der har været rapporteret om, at dronningen har været meget trist over, at hun ser så lidt af Harry og Meghans søn, Archie.

Kilden fra kongehuset har tilføjet: ”Det er fair at sige, at hun er meget oprørt over ham og Meghan forlader landet, og hun ville meget gerne se mere af Archie, ligesom prins Charles og resten af ​​familien gerne vil.

Men hun accepterer i øjeblikket, at hans sind, og han har til hensigt at bo i Nordamerika.”

Må ikke udnytte den kongelige status

Selvom dronningen elsker sit barnebarn, så har hun gjort det klart, at arrangementet kun kan fungere, hvis Harry og Meghan ikke udnytter deres kongelige status. Derfor vil hun ikke lade dem bruge ordet 'royal' til deres virksomhed.

Dronningen ønsker, at beskytte sin institutionen, og hun er også opmærksom på omkostningerne ved sikkerhed.

Det er noget, der stadig skal løses. Men Harry er også et meget elsket barnebarn, som hun altid har tænkt på.

Hun gjorde det meget klart for ham, at han og Meghan altid er i stand til at vende tilbage, hvis de skifter mening, og hun vil byde dem velkommen med åbne arme. Det skriver The Sun.

Bliver gennemgået om 12 måneder

Dronningen ønskede yderligere at klarlægge, at Harry vidste, at der var grænser, og hele opstillingen er genstand for en gennemgang efter 12 måneder.”

Meghan forventes derudover at flyve til London inden for de næste 48 timer for parrets sidste kongelige job sammen i en overskuelig fremtid.

Men Archie forventes ikke at være med. Den ni måneder gamle søn bliver tilbage i Canada, sammen med en barnepige og Meghans bedste ven Jessica Mulroney.

Betalt døgnbeskyttelse?

En ny meningsmåling antyder, at 90 procent af den britiske befolkning mener, at skatteyderen ikke skal betale for Harry og Meghans døgnbeskyttelse, hvis de bor i udlandet.

Canada ønsker heller ikke at betale regningen, som de ellers har gjort indtil udgangen af ​​denne måned.  

Løsningen kan være, at dronningen eller prins Charles skal spæde til eller betale alle omkostningerne til beskyttelse. Men det vides ikke endnu, hvad der bestemmes.

 

 

Anbefalet til dig