Due mishandlet til døde - 3 skolepiger efterlyses

13/08/2020

Sarah Steenfeldt

Den stakkels lille due stod ikke til at redde. Foto: RSPCA
Det er desværre ikke alle som behandler dyr ordentligt - en stakkels lille due, blev i sidste uge mishandlet så voldsomt, at den ikke stod til at redde.

Mest læste i dag

Det var et vidne som så de tre skolepiger mishandle den lille forsvarsløse due. De slog den med en pind og rev dens fjer ud, det skriver det britiske Metro. 

Det var i byen Sutton Coldfield at de tre piger blev opdaget, da de mishandlede duen.

Da pigerne løb fra stedet, kravlede den sårede due i ly under en hæk. Den var så skadet at den ikke kunne gå normalt, så den måtte slæbe sig afsted med kun det ene ben og en vinge i brug. 

 Da RSPCA (dyreværnsorganisation, Red.) ankom til stedet, undersøgte de den stakkels fugl. Den var blevet slået hårdt med en pind omkring hovedet, som derfor nu sad skævt og den manglede også en stor del af sine fjer på ryggen.  

Den 'tikkede'

Cara Gibbon fra RSPCA fortæller til det britiske medie at duen var meget medtaget og at den sagde ‘tikkende’ lyde - hvilket tyder på at den har fået en svær hjerneskade.

Duen stod ikke til at redde og derfor blev den aflivet af en dyrlæge.

Cara Gibbon er meget rystet over graden af ondskab som duen har været udsat for.

“Det er så trist hvor meget den har måtte lide, ingen dyr burde nogensinde udsættes for noget som det her”, udtaler hun.

De tre skolepiger er endnu ikke fundet, men britisk politi efterlyser vidner eller andre som ved noget i sagen, i håb om at finde dem.

 

 

Anbefalet til dig