Efter 7 lange år bliver løvinde genforenet med manden, der reddede hende: Se reaktionen her

Udland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det store dyr havde voldsom reaktion, da hun mødte hendes redningsmand

Mest læste i dag

De siger, at minder varer evigt, og dette gælder ikke kun for mennesker, men for enhver skabning, der nogensinde har oplevet kærlighed og menneskelig berøring. 

Og det er denne historie, der for nylig så dagens lys, et pragteksempel på. 

En ung løvinde ved navn Kiara, der blev opkaldt efter karakteren fra Disney's "Løvernes Konge 2", blev reddet fra en truende skæbne som unger. Alfonso, en modig mand, trådte nemlig til og tog sig af Kiara i en periode, indtil hun skulle overføres til en reservat med andre dyrearter. 

Du kan se løvindens reaktion i bunden af artiklen. 

Årene gik, og Kiara blev senere overført til et nyt hjem i det vidunderlige New Mexico. 

Hvad Kiara ikke vidste var, at der ventede en særlig person på hende der. 

Alfonso lagde heller ikke skjul på, at han længe set frem til denne genforening med Kiara, men han var usikker på, hvad der ville ske. 

Ikke desto mindre blev han overvældet af glæde, da han så hendes reaktion. 

Kiara kunne nemlig ikke holde sig tilbage af begejstring, da hun opdagede, at manden, der stod foran hende, var den samme person, der havde givet hende en ny chance i livet, da hun stadig var en lille, forsvarsløs løveunge. 

Denne hjertevarmende genforening mellem Alfonso og Kiara er uden tvivl et øjeblik, man ikke må gå glip af. Det minder os om det dybe bånd, der kan opstå mellem mennesker og dyr, og hvor vigtigt det er at værne om og respektere vores dyrevenner.

Du kan se videoen herunder: 

Anbefalet til dig