Efter fund af mug: Nu undskylder supermarked

28/9/22 13:29

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock
En gravid kvinde gør kvalmende fund i Asda-produkt.

Heena Ahmed, der angiveligt er gravid, og hendes mand skulle lørdag den 24. september ordne deres ugentlige indkøb i supermarkedet Asda. Efter at havde fyldt indkøbsposerne, blev den kommende mor lidt snack-sulten, og valgte derfor at købe en bolle til køreturen hjem.

Hun mistede dog hurtigt appetitten, da hun fandt ud af, hvad der gemte sig i den bolle, som hun allerede havde taget et par bider af. Det skriver Metro.

Der var nemlig mug på bollen, hvilket naturligvis gør produktet uegnet som fødevare.

"Jeg fik med det samme kvalme. Jeg stod ved siden af ​​bilen og bøjede mig. Jeg måtte stikke fingrene ned i halsen – det ville jeg bare ikke have i kroppen," sagde den 29-årige kvinde, som fortsatte:

"Det var traumatisk, jeg var i tårer og hysterisk. Jeg har tidligere haft et par aborter, så det var derfor, jeg gik så meget i panik. Jeg var så bekymret, hvis det skulle skade barnet."

Derudover fortalte hun, at bollen så helt normal og spiselig ud - uden tegn på mug, da hun købte det. Det var først da hun satte tænderne i den, at hun opdagede "grønne pletter". Emballagen var tilmed påtrykt med udløbsdatoen den 26. september, som altså er to dage efter, at hun købte produktet.

Nu undskylder supermarkedet for hændelsen og fortæller, at de ikke havde fået andre klager over produktet.

Heena og hendes mand er dog "skuffet" over deres svar.

Efter sigende kontaktede de Asda, hvor de blev mødt af et "usympatisk" personale.

”Hvad vil du have, jeg skal gøre? Jeg kan give dig din £1 tilbage”, sagde en Asda-ansat til hende.