Efter “kat"-astrofe: Katteejer advarer nu andre

14/1/21 13:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Instagram/ Optimusjackthecat
Det kunne være gået grueligt galt for katten Optimus Jack

De fleste som ejer en kat, kan sikkert godt genkende, at de kan sove i de underligste positioner - og også de underligste steder. Katten Optimus Jack er ingen undtagelse og snuppede sig en dag en lur i vaskemaskinen. Det endte dog med at blive en noget turbulent - og våd oplevelse for den stakkels kat. 

På sin Instagram-profil, advarer kattens ejer nu:

“TJEK ALTID DIN VASKEMASKINE, KØLESKABE OSV.” 

Sådan starter opslaget fra den rystede katteejer. Hun fortæller, at hun satte en vask over, hvorefter hun fortsatte ud i sit køkken. Pludselig hørte hun et højt og skingert “miav” - som hun opdagede befandt sig inde i vaskemaskinen.

“Han har det i øvrigt helt fint,” skriver hun, inden hun fortsætter beretningen og Optimus Jacks tur i vaskemaskinen.

Hun beskriver at hun havde det forfærdeligt over at have overset ham, da hun satte vasken over.

Vil dele budskabet 

“Det er ikke sjovt - men på samme tid er det. Jeg græd og så grinede jeg, da jeg indså at han var okay. Kun fordi han så fjollet ud,” skriver hun på profilen til billedet af katten der har været en tur i vaskemaskinen.

Foto: Instagram/ Optimusjackthecat

Foto: Instagram/ Optimusjackthecat

 

Foto: Instagram/ Optimusjackthecat

Foto: Instagram/ Optimusjackthecat

Efter at hun har postet opslaget er det gået verden rundt og det har nu fået hende til at kommentere på den store opmærksomhed.

“Min intention med dette opslag var at sprede opmærksomhed omkring, at dobbelttjekke områder i hjemmet der kan blive lukket til. Så en anden kæledyrs-ejer ikke oplever det, som kunne have været så meget værre, hvis ikke jeg havde opdaget det så hurtigt. Jeg ser også lyst på situationen og glæder mig over, at han stadig lever,” skriver hun.

Hun skriver også efterfølgende at katten ikke bliver kvalt (hentydet til kattens halsbånd, red.) og at billederne først er taget efter, at hun havde undersøgt optimus Jack, tørret ham i håndklæder og “elsker ham fra top til tå”. 

Du kan se hele Instagram-opslaget her.