Efter rygter: Nu slår William og Kate det helt fast

01/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Nu slår parret det fast, én gang for alle.

Mest læste i dag

I øjeblikket kæmper mange lande for, at få vaccineret befolkningen mod coronavirus, så hurtigt som overhovedet muligt.    Det er dog ikke alle der ønsker at blive vaccineret, selvom at de får det tilbudt. Efter at der i England har floreret mange negative rygter om netop vaccinen mod coronavaccinen, kommer der nu en udmelding fra William og Kate.   De slår nu vigtigheden af at blive vaccineret fast. Det skriver Hello Magazine.   Officielt melder parret nu ud, at de er 100% for, at man lader sig vaccinere mod coronavirus. Derfor fortæller de også, at de bakker fuldt op om det britiske vaccinationsprogram. 

William og Kate advarer nu offentligheden om, at tro på de falske rygter og misinformation der florerer om vaccinen.

"Det er virkelig, virkelig vigtigt, siger prins William om det at blive vaccineret," lyder det fra prins William, som tilføjer på både egne og sin hustrus vegne:

"Vi kan helhjertet sige, at vi støtter, at man lader sig vaccinere."

Tænk på andre end jer selv

Det er ikke kun William og Kate der melder ud - også dronning Elizabeth er helt klar i spyttet, når det kommer til vaccinen.

Både dronning Elizabeth og prins Philip er begge blevet vaccineret. 

I sidste uge deltog den 94-årige dronning i et digitalt møde, med ledere fra Storbritanniens vaccinationsindsats. Her berettede dronning Elizabeth om sin egen oplevelse med vaccinen. Hun beskrev blandt andet det gik rigtig hurtigt med at blive vaccineret, og at stikket overhovedet ikke gjorde ondt. Det deler det britiske kongehus på Instagram.

Derudover kom hun med en helt klar opfordring til alle andre.

"Det er selvfølgelig svært for folk, der har aldrig før har fået en vaccine. Men de burde tænke på andre mennesker end dem selv," lød det klart og tydeligt fra hende.

Du kan se et klip fra videomøde her, som det britiske kongehus har delt på deres Instagram-profil.

Sjovt selskabsspil Klask

Prøv det sjove brætspil Klask. Det kan købes på Nordiskspil.dk.