Efter skilsmisse: Nu taler Britney Spears ud

21/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
Nu taler det 41-årige popikon ud.

Mest læste i dag

I sidste uge kom det frem, at popikonet Britney Spears og hendes mand Sam Asghari skal skilles efter bare 14 måneders ægteskab. Det skrev flere udenlandske medier, heriblandt The Sun.

Nu har Britney Spears taget til Instagram for at sætte lidt ord på skilsmissen.

Her fortæller hun sine 42,1 millioner følgere, at hun er chokeret ovenpå det hele, eftersom hun og Sam Asghari har delt de seneste seks år af deres liv sammen.

"Som alle ved, er Hesam (Sam Asghari, red.) og jeg ikke længere sammen. Seks år er lang tid at være sammen med nogen, så jeg er lidt chokeret," skriver Britney indledningsvist i opslaget og fortsætter.

»Jeg er her ikke for at forklare hvorfor, for det kommer helt ærligt ingen ved. Men jeg kunne ærlig talt ikke klare smerten længere. Jeg har spillet stærk alt for længe. Min Instagram virker måske perfekt, men det er langt fra virkeligheden, og det tror jeg, at vi alle ved. Jeg ville elske at vise mine følelser og tårer over, hvad jeg virkelig føler, men af en eller anden grund har jeg altid skullet skjule mine svagheder."

Dermed er årsagen til deres skilsmisse endnu ikke afsløret, men rygter siger, at utroskab spillede en rolle.

Sam Asghari nævnte "uoverensstemmelser i ægteskabet" som sin grund til at afslutte forholdet, ifølge TMZ. Han anførte også deres separationsdato som den 28. juli 2023.

Flere kilder har også anklaget Britney for at være ham utro, selvom hun altså ikke selv af- eller bekræftet det.

"Britney og Sam er gået fra hinanden. Hun er overbevist om, at hun ikke var utro. De to har ikke været sammen i et stykke tid, og det fik endelig en ende efter et stort eksplosion," fortalte en insider onsdag til ET Online.

Anbefalet til dig