Efter vægttab på 130 kg: 'Jeg føler mig mere ulækker nu end jeg gjorde, da jeg var større'

Af: Thea Andersen

|

07/08/2023

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
En mand har tabt sig knap 130 kilo - men har bestemt ikke fået det bedre.

Lige nu læser andre også

Wayne Shepherd på 40 år gennemgik en gastric sleeve-operation i juni 2022, da han ønskede at tabe sig. Han blev henvist fra Addenbrooke's Hospital til Queen Alexandra Hospital i Portsmouth for operationen.

Foto: Privat

Før sit vægttab troede han, at han ville kunne få andre procedurer efter operationen, herunder fjernelse af overskydende hud. Det skriver Daily Star.

Selvom gastric sleeve-operationen var en succes og har har tabt knap 130 kilo, er han siden blevet informeret om, at han ikke kvalificerer sig til yderligere operation for at fjerne den løse hud.

"Jeg føler mig helt ødelagt, til det punkt hvor jeg har overvejet bare at spise igen og tage vægten på igen, fordi det har påvirket mig utroligt meget psykisk," fortalte Wayne til Cambridgeshire Live og tilføjede:

"Jeg føler mig mere ulækker nu end jeg gjorde, da jeg var større."

Foto: Privat

Nu går han ikke ud, medmindre hans arme og krop er dækket til.

"Jeg føler, at folk stirrer på mig - jeg føler mig så usikker," tilføjede han.

Han påstår, at han endda har søgt psykologhjælp på hospitalet i Portsmouth for at overvinde sine usikkerheder. Han samler også penge ind, så han har mulighed for at betale for operationen privat.

En talsmand for NHS Cambridgeshire og Peterborough udtalte:

"Mens det ikke vil være rigtigt at kommentere på individuelle tilfælde, finansieres kropsformende procedurer ikke rutinemæssigt af NHS i Cambridgeshire & Peterborough. Ekstraordinær finansiering kan overvejes under visse omstændigheder, hvor specifikke betingelser er opfyldt, i overensstemmelse med vores politik for ekstraordinær og individuel finansieringsanmodning."

En talsperson for Portsmouth Hospitals University NHS Trust sagde, at de ikke kunne kommentere på historien.

En talsperson for Cambridge University Hospitals NHS Foundation Trust sagde også, at de ikke kunne kommentere på individuelle tilfælde og tilføjede: "Vores mål er altid at tilbyde den bedst mulige behandling inden for, hvad der er muligt under NHS."

Anbefalet til dig