Efterlader kone og barn i bilen: Kommer tilbage til seddel der gør ham rasende

20/05/2023

Redaktion .

Gilly blev rasende da han kom tilbage til bilen. Foto: Coventry Live
Han lod kone og barn blive i bilen, da han skulle et hurtigt ærinde i supermarkedet - da han kom ud blev han rasende.

Mest læste i dag

Gilly Patel parkerede familiens bil på en ‘familie p plads’ ved supermarkedet Tesco, hvor hans kone og datter blev siddende i bilen, mens han rendte et ærinde. Da han kom tilbage til bilen fik han sig en overraskelse.

Mens hans kone og datter havde siddet i bilen, på parkeringspladsen ved Tesco Extra ved Ricoh Arena i Coventry i England, var der nemlig en som havde været forbi og placeret en knap så venlig hilsen i forruden. Det skriver Daily Star. 

“Egoistisk parkering i en familiebås når du er alene. Hvis du nu gik lidt, så ville du ikke være så FED,” lød ordene på sedlen. 

Gilly blev straks vred - både over at blive beskyldt for at lave en egoistisk parkering og for at blive kaldt fed. 

Hans kone og datter havde siddet på bagsædet af bilen, hvor de bagerste ruder er tonet. Derfor havde afsenderen af den knap så venlige besked nok ikke opdaget dem, men Gillys kone havde dog set manden, som hun troede blot havde lagt en reklame i forruden.

Det ville han ikke finde sig i

Hun kunne dog hurtigt udpege afsenderen, da hun havde set ham gå tilbage til sin bil, som stadig holdt parkeret på parkeringspladsen. Her sad han og lurede på Gilly, for at se hans reaktion på sedlen. 

Gilly tog straks affære og marcherede direkte han til mandens bil og bankede på forruden.

Her fortalte han at han bestemt var i sin gode ret til at parkere på familie p-pladsen. Først ignorerede manden Gilly og han reagerede først der nogle vagter kom hen til de to mænd. 

Her fik den uvenlige afsender øje på Gillys kone og barn som nu stod uden for bilen. Han droppede at sige undskyld og droppede i samme ombæring alle afstandsreglerne i England, og klappede blot Gilly på skulderen.

Gilly er stadig chokeret over at andre kan finde på at være så uvenlige, for derefter at sidde og vente på at se folks reaktion.

Beskeden som sad i bilens rude. Foto: Coventry Live